|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα paludarium ,και μέσα έχω σαλιγκάρια aplle , απο την στιγμη που τα έβαλα εχω βαρεθει να βρίσκω αυγά.
Χθες πέτυχα την ώρα που τα αφήνανε. |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση τα αυγα τα αφηνουν εξω απο το νερο μετα δεν ξερενονται?
μια φορα ειχα αυγα απο απλ και τα αφησανδιπλα ακριβως απο την λαμπα με αποτελεσμα οταν τα πηρα ειδηση εγω ειχαν γινει σαν παξιμαδια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι έχω κλειστό το καπάκι με αποτέλεμα να έχει πάντα υγρασία ,η λάμπα δεν ανάβει πολλές ωρες, αλλα τα βρέχω και έγώ 2-3 φορές την ημέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και καμιά φωτογραφία από όλο το paludarium να δούμε πως είναι .
|
||||
|
||||
![]()
Να ετοιμαστεί και μετά , θα αναιβάσω.. υπομονή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ 7 μήνες τώρα δεν έχω δει ούτε ένα τσαμπί...
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις αντρες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
2 έχασα μέσα σε 7 μήνες, απο προχωρημένη ηλικία (τι ήθελα και διάλεγα τα μεγαλύτερα, τώρα διαλέγω μωρά) και τα αντικατέστησα.Αρα έπεσα σε 4 άντρες;Να πάω να παίξω τζόκερ μήπως;
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snails | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-11 14:29 |
Golden Apple Snails: Παμε για γέννα?? | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 17 | 10-12-09 07:57 |
apple snails | Δημητρης89 | Σαλιγκάρια | 5 | 21-06-09 14:18 |
Apple snails | eve_gr2000 | Σαλιγκάρια | 4 | 14-07-08 17:30 |
Γέννα Apple Snails | Christodoulos Diamantidis | Σαλιγκάρια | 3 | 05-05-05 20:39 |