|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω σταματησει να ριχνω απο αυτη την τροφη οπως μου ειπατε και γενικα τοσες μερες δεν εριξα τιποτα
τα πλαναρια καπως μειωθηκαν αλλα το φιλμ οχι και τοσο εχω φτασει να κανω 2-3 αλλαγες νερου την βδομαδα τραβοντας νερο απο την επιφανεια για να απομακρυνω το φιλμ αλλα και παλι ξανασχηματιζεται και τωρα το κυριο που θελω να ρωτησω χθες εβρασα καροτο και εριξα μεσα και οι γαριδες το ειδαν πολυ θετικα σημερα ομως εχει θολωσει το νερο και εχει πανω στα τζαμια και στα φυτα κατι σαν ασπρο χνουδι(μοιαζει και με τριχωειδη αλγη αλλα ασπρη) τι μπορει να ειναι αυτο?υπαρχει περιπτωση να εγινε απο το καροτο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΛΑΝΑΡΙΑ!!! Και τώρα τι; | Skydiver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 19-03-13 01:07 |
Αυτα ειναι πλαναρια? | johnsin | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-07-12 17:01 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Film αλγη ή κατι αλλο ? | abrous | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-02-08 21:03 |
ΠΛΑΝΑΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? | CHRISTOS 22 | Δίσκοι | 2 | 17-04-05 23:29 |