|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ειμαι της σχολης το διοξειδιο να μην κλεινει τη νυχτα. Πιστευω οτι η αυξομειωση του ΡΗ (σε μενα ειναι μεγαλη γιατι παρεχω πολυ co2) εκτος του οτι δεν ειναι σωστο να γινεται, προκαλει και αλγες.
Για τα ΡΗ controller δεν εχω καλη γνωμη στα μποστανια. Οπως ειπες, μια διακοπη ρευματος τα βγαζει off συχνα. Παρεχω φουλ διοξειδιο μερα-νυχτα με παραλληλη αναταραξη και ποτε δεν ειχα προβλημα. Δεχομαι οτι χανω καποιο διοξειδιο απο την αναταραξη αλλα αυτο ειναι το μονο κοστος. Πιστευω οτι τα φυτα θελουν και επαρκες co2 αλλα και επαρκες Ο2. Το θεμα ειναι να βρεις τη χρυση τομη για το δικο σου συστημα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπή ρεύματος | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-12-07 09:52 |
σωλήνα παροχής διοξειδίου | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-11-07 00:12 |
Διακοπή ρεύματος.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-07-06 22:43 |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Φιαλη για παροχή διοξειδίου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-02-06 17:26 |