|
|||
|
|||
![]()
Ποιός θα ήθελε αυτό το παλικάρι στο ενυδρείο του???? Θανάση (Ταν) μ'ακούς??????
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικά αν δεν έχεις και το aqualog μαζί σου μπορεί να καταλήξεις με κανέναν gotzila σαν τον παραπάνω. Κάποιος μαγαζάτορας επέμενε ότι το συγκεκριμένο ψάρι την photo φτάνει το πολύ τα 20cm στην φύση και μικρότερο στο ενυδρείο. Φτηνά την γλίτωσα και ήταν και ακριβό το καμάρι μου.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως για τον συγκεκριμένο στα έλεγα δεν στα ελεγα?
![]() ![]() ![]() Τουλάχιστον μετά πήρες αυτό που ήθελες. |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικος ειναι..
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί βρε παιδιά δεν κάνει για ενυδρείο?
Εάν κάποιος έχει 5 τόνους ενυδρείο δεν κάνει???? ![]() ![]() (και πάλι οριακά βέβαια...) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για να χορτασει αυτο το τερας με τι τρεφεται
![]() ![]() ![]() Με αλγη.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον με πλαγκτόν, όπως οι φάλαινες....
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαμια σχεση με αλγη τρεφεται
![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Πλάκα έκανα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο
η σαγιοναρα του λεγαμενου στην φωτο ειναι βλεπω ασορτι με το θηριο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο Κυριακο
![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|