|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες απο οτι καταλαβα ειναι το πλεον αναξιοπιστο,και δεν θα κανω ενγραφη (αν ειναι αλλα να βλεπεις και αλλα να σου λενε τοτε ειναι αναξιοπιστος)και δεν ειναι δυσφημιση ειναι ενυμερωση
|
||||
|
||||
![]()
Αντιληφθείτε ότι ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά που ο καθένας μπορει να κάνει....να πουλήσει ότι θέλει και όσο θέλει...απλά εμείς πρέπει σαν σωστοί καταναλωτές να κάνουμε έρευνα αγοράς πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κίνηση αγοράς.....!απλά το χόμπι μας είναι απο τα πιο ακριβά...για αυτο οι υπολογισμοι μας όταν αγοράζουμε το οτιδήποτε ....(τροφή...αντιχλωριο)θα πρέπει να γίνονται βάση το τι μας στοιχίζει το ενυδρειο μασανα εξάμηνο ....ανα χρόνο και απο εκει θα πρει να δούμε απο πιο επαγγελατια του είδους μας συμφέρει να αγοράζουμε .....
Απλά και μόνο για την ιστορία......όταν ο υπάλληλος δεν έχει τα κέφια του μπορει να σε καταστρέψει έχω μαγαζί με προσωπικό και ξέρω .... Θα μου πείτε τι κάνει το αφεντικό......;!!!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Water distillers | deMetrIs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-02-07 10:09 |
Water inn | Venestus13 | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 20-01-07 11:13 |
osmo-water-50 | PascM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-02-06 17:21 |
water mites? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 19:11 |