|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στο κουράγιο σου και στην όρεξη που εχεις. Περιμένουμε φωτό
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μαλλον σημερα η αυριο θα εχω πληρη παρουσιαση ενυδρειου.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια γεια σας. εχω ενα προβλημα στο ενυδρειο μου. ειχα σε δυο σημεια στο ενυδρειο μου βαλσινεριες. στο ενα απο τα δυο σημεια εχει εξαφανιστει τελειος και στο αλλο σημειο ειναι ετοιμη να εξαφανιστη ειναι πολυ κοντη δηλαδη. τι φταιει? και κατι αλλο. το ενυδρειο το εχω περιπου 8 μηνες και δεν εχω δει ουτε μια γενα τι γινεται?
ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Τη βλέπεις να λιώνει, να μαυρίζει, να γίνεται καφέ (σαν να ξεραίνεται) ή να λείπουν κομμάτια σαν να έχει φαγωθεί;
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορω να το προσδιωρισ γιατι ειχα φυγει διακοπες αλλα ειχε αεχισει να γινεται πριν φυγω. βλεπω ομων πως πεταει απο κατω παλι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για παπιες ξεκινησα σε βιοτοπο κατεληξα | themosb | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 122 | 26-11-13 17:10 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |