|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Διαμαντη.δεν ειμαι και τοσο εμπειρος,αλλα αν θα βαλεις κοχυλια υποτηθεται θα βαλεις και κοχυλοψαρα.νωμηζω τα leleupi τρωνε τ'αυγα απ'τα κοχυλοψαρα.κι'εγω εβαλα leleupi και τα εβγαλα για χαρη των brevis.για ρωτα καλητερα,μην ξοδεφτης τζαμπα.το στησημο που εχεις κανει δηχνει οτι το'χεις το θεμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και οι πετρες σου φοβερες
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=akoulis;609644]φιλε Διαμαντη.δεν ειμαι και τοσο εμπειρος,αλλα αν θα βαλεις κοχυλια υποτηθεται θα βαλεις και κοχυλοψαρα.νωμηζω τα leleupi τρωνε τ'αυγα απ'τα κοχυλοψαρα.κι'εγω εβαλα leleupi και τα εβγαλα για χαρη των brevis.για ρωτα καλητερα,μην ξοδεφτης τζαμπα.το στησημο που εχεις κανει δηχνει οτι το'χεις το θεμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ειναι πανεμορφες. της πηρα εξω απο θεσσαλονικη απο παγκεα gianniwpopi σε ευχαρηστω για τα λογια σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diamanths : 23-07-11 στις 17:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να βαλεις φυτα που θα μπορεις να τα δεσεις σε πετρα.η ανουμπια ειναι πολυ ανθεκτικη.για φυτα αμμου βελανσερια.κλαδεμα θελουν και φροντιδα.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο Ακη πολλη καλο. θα την ψαξω για φυτα, μαλλον για ανουμπια η για βελανσερια σε ευχαρηστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ ακη καλο ακουγετε, πρεπει να κατεβω θεσσαλονικη να βρω, γιατι κιλκις μαλλον δεν βρησκω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika σε ενυδρειο 20 λιτρων | takis07 | Tanganyika | 6 | 03-03-11 11:39 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Ενυδρειο 20 λιτρων | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-02-10 17:46 |
Ενυδρειο 30 λιτρων | BufferPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-05-08 23:09 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |