|
|
||||
|
||||
![]()
Και στην 2η φωτό [ψιλο]φαίνεται και ένα από τα 4 μικρά!!! Τα μωρά μου έχουν μωρά!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φτου σου βρε!!
![]() Να τα χαίρεσαι!! (λες όταν γυρίσω να βρω και τα δικά μου πολλαπλάσια? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mακάρι.
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν μικρά ακόμη ....
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε μου, πολλα συγχαρητηρια. Και εγω ειχα αυτα τα ψαρια αλλα τετοια χρωματα δεν ειδα ποτε. Μπραβο για αυτας που τους προσφερεις ειναι εκπληκτικα ψαρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έίχα καινούργια γέννα. Είναι η τρίτη φορά σε πολύ σύντομο διάστημα. Τα μικρά όμως δεν καταφέρνω να τα κρατήσω.
Την πρώτη μέρα είδα περίπου 15 μικρά. Την δεύτερη μέρα ήταν 7 μικρά κοντά στην φωλιά. Ένα άλλο βόλταρε στην άλλη άκρη του ενυδρείου και ίσως και άλλα να είχαν απομακρυνθεί. Την τρίτη μέρα, τα μικρά ήταν 2. Η μάνα είχε κάνει ένα βουναλάκι με την άμμο πάνω στα κοχύλια. Υπάρχει πιθανότητα να τα έθαψε από λάθος της; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λεωνίδα έχει παρατηρηθεί ότι σε μικρό ενυδρείο και χωρίς άλλα ψάρια, το αρσενικό ίσως φάει τα μικρά αντί να τα προστατεύει από τους εισβολείς.
Ο καλύτερος τρόπος για να σωθούν τα μικρά είναι η απομάκρυνση τους μαζί με το όστρακο που τα φιλοξενεί (πριν απομακρυνθούν). (οι φωτο είναι τέλειες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+++1
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|