|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οι σάλπες και οι κέφαλοι απο προσωπική παρατήρηση είναι ψάρια που κινούνται συνεχώς
αγνοώ πλήρως τα ενυδρεία αλμυρού νερού και ακόμα περισσότερο τα μεσογειακού τύπου (αν και όλο και περισσότερο θέλω να μάθω πολλά και τελικά να καταλήξω με μυρωδιά θάλασσας στο σαλόνι μου) αλλά μήπως είναι στριμωγμένα τα ψάρια σου? συνηθίζονται σε ενυδρεία αυτά τα είδη? δεν είναι και τόσο ψάρια που καβατζώνονται κάπου και αν έχουν φαί και ασφάλεια δεν αλλάζουν μέρος.... έκανα και μιά βόλτα απο τα υπόλοιπα μεσογειακά του φόρουμ και οι περισσότεροι έχουν ψάρια τύπου "βραχόψαρο" δηλαδή ψάρια τύπου "έχω το κονάκι μου και την περνάω φίνα όσο δεν εμφανίζονται θηρευτές και όσο το φαί πλέει γύρω άφθονο" |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
To Μεσογειακό του mastronik! | mastronik | Μεσογειακό | 19 | 15-05-08 14:53 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |