Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Μπορει να φευγει ευκολα με διαλυμα χλωρινης αλλα αστο καλυτερα αν δεν ξερεις βασικα πραγματα για τη χλωρινη και τα διαλυματα.
Ή ζητησε απο καποιον που γνωριζει να σε βοηθησει δινοντας του να διαβασει αυτα που σου εγραψα.
Οι ανουμπιες αν ειναι σε φωτεινο σημειο ή ερθει καμια ανισορροπια στα θρεπτικα του νερου (NO2 PO4), ειναι το πρωτο φυτο που θα αρπαξει λιγη αλγη.
Το 99% των χομπιστων τα εχουν αντιμετωπισει αυτα, τουλαχιστον μια φορα στην "καριερα" τους και ευκολα.
Δεν ειναι και κανενα σοβαρο προβλημα.
Οι αλγες ειναι συνηθες φαινομενο και μη περιμενεις να εχεις ενα ενυδρειο παντα "φωτογραφια", γιατι ακομα και αυτα που βλεπεις στις φωτογραφιες των διαγωνοισμων εχουν περασει απο αυτα τα σταδια και ετοιμαστηκαν για τη φωτογραφηση να ειναι "καθαρα". Μετα μπορει να εβγαλαν παλι αλγη.
Ή ειναι φρεσκοστημενα, βγηκαν φωτογραφια και μετα μπορει να γεμισαν αλγη. 
Χωρις φυτα ενα ενυδρειο μπορει να γεμισει ακομα πιο ευκολα αλγη.
|
συμφωνω σε αυτα που λες απλα ειναι αλλου το θεμα..ειναι διαφορετικο να κανω κατι λαθος εγω και να μου δημιουργηθει αυτη η αλγη και ειναι διαφορετικο επειδη ειμαι αρχαριος και δεν γνωριζω πολλα απο φυτα να μου το πουλαει ο συγκεκριμενος σαν υγιες φυτο και οταν του λεω ότι εχει προβλημα να μου λεει ότι δεν ειναι τιποτα και που ειναι το προβλημα σου..εισαι ασχετος γι αυτο δεν ξερεις και αλλα διαφορα τετοια..τελος παντων ολα καλα απλα αλλη φορα θα προσεχω απο ποιους αγοραζω φυτα και γενικοτερα οτιδηποτε..