|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά χαρ. Δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες.
Π.χ. θα είναι φυτεμένο; Θέλεις να μπορείς να φιλοξενήσεις "δύσκολα" φυτά; Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο; Θα σου πρότεινα να αποφασίσεις πρώτα πόσα βατ συνολικά θέλεις, μετά να δεις με τι συνδυασμό από λάμπες του εμπορίου θα τα έχεις (οι Τ5 π.χ. υπάρχουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις), και μετά να σκεφτείς το "περιτύλιγμα". |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσο περιπου θα μου παρει να φτιαξω μονος μου καπακι ? | kiriles | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 22-07-11 22:35 |
θελω να μου πειτε για το καπακι | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-03-11 23:27 |
πως να φτιαξω το καινουριο μου ενιδρειο | λατσε τζενη | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-10-09 12:58 |
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ? | pficrx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 12-03-05 21:42 |
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ REEF. ΒΟΗΘΕΙΑ! | giamaios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 07-02-03 21:30 |