|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ καλη!!! το βαθος ειναι καλο αλλα ειναι καλο σε καποιο μικρο σημειο της λιμνης να το βαθενεις κομα λιγο! δε ξερω αν μπορεις να βρεις κοματι λαινερ με αυτες τις διαστασεις
![]() παντος μου φενετε μεγαλυτερη απο τα λιτρα που λες. για τα γκαπι δεν εχω ειδεα αλλα η νεροχελωνα δεν ειναι σαρκοφαγα ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας... | stavrospraf | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 03-06-10 01:25 |
Τα φωτα σας... | markos6888 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 07-03-10 00:01 |
τα φωτα σας για τα φωτα μου | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-10 01:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |