|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σε μας εδω πανω γινεται χαμος.... αλλα ακομα ειναι νωρις και δεν εμφανιστικαν..... περσι επιασα 2 θηλ - 1 αρσενικο και τα κρατησα ενα σχεδον χρονο στο 15 λιτρο ενυδρειο τις κοπελας μου......αλλα καποιες φορες που δεν βαζαμε το καπακι την κανανε απο το ενυδρειο δυστηχως εχουν την συνηθεια να πηδανε εξω...... αλλα τουλαχιστον μου εχουν μεινει 2 μικρα νεογεννητα και για αυτο το σκεφτομαι να βαλω στην γλαστρα γιατι θα εχω σιγουρα απωλειες......
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
Θα τα πεταξω απο το μπαλκονι τα μανομετρα!!!! | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 15-09-07 17:28 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |