|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!! μπραβο!!!! πολυ καλη δουλεια και πολυ καλη ευκρινεια φωτογραφιας
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχιζουμε τρεχοντας γτ ο χρονοσ μας μας πειοριζει πολυ σημερα περασα ολες ους σωληνες και ολα τα καλωδια τελειωσα το πετροχτησμα και μενει μονο να τελειωσω το φιλτρο... και να ερθει ο ηλεκτρολοσγοσ να μ φτιξει τα ηλεκτρολογικα γτ επειδει ειναι νερο στην μεση πρεπει να ειμαστε σιγουροι 100%
να ρωτησω αν καποιοσ ξερει το ενα φιλτρο μ εχει 80 ποντους καλωδιο για το ρευμα... το θεμα μ ειναι οτι το υψοσ της λυμνης ειναι 1,00 μετρο και μετα ειναι και 20-30 ποντοι μεχρ\ι να παει το πινακα του ρευματος.. αρα τι κανω? ανοιγουμε το φιλτρο αποσυνδεουμε το αλλο καλλωδιο και βαζουμε ποιο μακρη κλεινουμε καλα πολυυ καλα η κατι αλλο..?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν βάζουμε την αντλία ποτέ στων πάτο για λογούς ασφαλείας.(σε περίπτωση που κάποιο λάστιχο σπάσει να μην αδειάσει όλο το νερό τις λίμνης). Οπότε βαλέ ένα τσιμεντόλιθο και πάνω εκεί βαλέ την αντλία ώστε σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή να μην αδειάσει όλο το νερό. Ένα όριο ασφαλείας είναι τα 30-40cm οπότε στην περίπτωση σου δεν κανείς τίποτα στο καλώδιο.
|
|||
|
|||
![]()
το προβλημα μ ειναι γυρω στους 50 ποντους δλδ πρεπει να την βαλω στην μεση της λυμνης...
με τυχων προβληματος μην ανυσησχεις φιλε μ το εχω σκευτει και το χω αντιμετοπισει.. εχω φτιαξει το φιλτρο οπου παει το νερο της λυμνης και βγαινει απο το φιλτρο με υπερχιληση...μεσα στην λυμνη,,, αρα κ σωληνας να σπαει το νερο πεφτει παλι μεσα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φοτος την αλλη βδομαδα γεμιζουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο ωραια δουλειά
|
|||
|
|||
![]()
Απο βδομαδας να την γεμισεις φιλε μου αλλα........δεν θα μονωσεις την κατασκευη ειτε με λαινερ ειτε με καποιο μονωτικο??
Αυτο προεχει πρωτα και μετα ολα τα αλλα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |