|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω παιδια !
Ολα εγιναν για τα paradise. Ξανα ειχα πριν χρονια ενα ζευγαρι και τα αγαπησα πολυ. Ημουν ατυχος ομως γιατι δεν προλαβα να τα χαρω...τους εκανα ευθανασια τοτε λογω φυματιωσης και ραγισε η καρδια μου. Το ενυδρειο αυτο το προοριζα για CRS γαριδες αλλα βλεποντας ποσο δυσκολες ειναι και ποσο προσοχη θελουν, ειπα να αλλαξω πλευση. Θελω ενα ρεπο που εχω να μην ασχολουμαι ολη μερα με τα ενυδρεια.Αυτο το στησιμο ειναι απλο...βγαζεις νερο-βαζεις νερο =τελειωσες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντεξες τελικα βρε μπαγασα εεεε?
![]() Και μην κοροιδευεις τον κοσμο οτι θελεις ευκολα ενυδρεια...απλα θελεις ΚΑΙ ευκολα ενυδρεια ![]() Πανεμορφα ψαρακια.. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι ξεφευγεις απο της κατσαριδες γκουχου γκουχου γαριδες ηθελα να πω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο είναι. Μπράβο πάλι....Γοητευτικό τοπιο για όμορφα ψαράκια. Τα συννεφάκια που τα έχω κι εγώ, είναι χαριτωμένα, κινητικά, δεν κρύβονται, και γεννάνε εύκολα ενώ τα μωρα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικο | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 14-01-11 03:10 |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
βιοτοπικο apistogramma sp2 | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 24-03-10 01:14 |
βιοτοπικο για σκαλαρια | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-04-09 20:03 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |