|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρακια να τα χαιρεσαι.
![]() Να εκφρασω και μια αλλη αποψη,που ειναι πονεμενη ιστορια. Ειμαι καθετα αντιθετος,να πιανονται αγρια ζωα,(θυλαστικα,πτηνα,ψαρια,εντομα,ερπετα) και να τα βαζουμε στο σαλονι μας και να λεμε κοιτα τι εχω. Θα εβαζα λιγο νερο στο κρασι μου αν αυτος που το κανει,ειναι επαγγελματιας ,και το κανει για αναπαραγωγικους (εμπορικους)λογους και μονο.Και αυτο γιατι θα πιασει 10 ψαρακια,και θα παραγει 1000+για να ικανοποιηθουμε εμεις οι χομπιστες. Αυτη ειναι η αποψη μου,και με συγχωρεις φιλε μου,δεν εισαι ο μονος,τι να πω για τους θαλασσινους,που σχεδον ολα τους ειναι απο την μανα φυση ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 44 | 27-05-11 21:00 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Pelvicachromis pulcher Kribensis | gangrel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-08-05 16:46 |