|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι απο φιλτρανση και απο την καθαριοτητα του βυθου καλα παω και εχω καθιερωσει και αλλαγη νερου 90 λιτρα την βδομαδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί όπως καταλαβαίνεις, τα 90 λίτρα, είναι πολύ σχετικό σαν όγκος...... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου ειναι 350 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρανση έχεις ρε Λιάκο;;;
Εγώ θα άλλαζα πιο πολύ νεράκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το εσωτερικο φιλτρο 1000λ/ω και το 2075 eheim 1250λ/ω.Το ξερω οτι θελει να αλλαζω περισσοτερο νερο αλλα επειδη δεν εχω α/ο και περνω νερο απο τον αποσκλ/ντη που εχει ο πατερας μου στο δικο του σπιτι δεν μπορω να κουβαλαω και πολυ νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Στα φιλτρα δισκοενυδρειων ενδιαφερει περισσοτερο η χωρητικοτητα σε υλικα και η ποιοτητα των υλικων παρα η ροη.
Δεν βοηθαει η απαντηση τον Σωτηρη.
|
|||
|
|||
![]()
30 λιτρα βιολογικο (μονο 10 χυμα σιποραξ) με 1200λιτρα ανα ωρα (eheim 2075) πως τα κρινεις σπυρο? η οποιος αλλος εχει αποψη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταισμα........... | GENITORAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-09-09 18:00 |
Ταισμα? | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-03-08 01:36 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
ταισμα | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-02-07 22:12 |
Ταισμα δισκων | smoof | Δίσκοι | 54 | 29-08-05 14:41 |