|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θα το βαζα στο επι παντος...αλλα απο την αλλη σκεφτηκα πως οταν γραφουμε για τα λαθη μας ειναι σαν να λεμε σε καποιον μην τα κανεις..εχουν συμβουλευτικο χαρακτηρα δηλαδη..οποτε το χωσα στο νημα για τους αρχαριους στα γενικα...ισως λαθος...
αλλο λαθος εβαλα 2 γκαπυ σε κυβο 30λιτρο...σαν να βαζεις τον μπολτον σε φαση σπριντ στην τουαλετα κι αλλο λαθος εμπιστευτηκα πολυ τα ετοιμα βακτηριδια( τα οποια λογικα βοηθανε)αλλα εχω τις αμφιβολιες μου αν το κανουν στο χρονο που λενε επομενη γκαφα τοποθετησα φυτα πολλα και γρηγορα... που εβαλα γρηγορα τα ξυλα και χρωματισα ολο το νερο ειναι αργα ή μονο εγω κανω γκαφες? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγαλυτερη λαμπα | tass | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-10-09 00:03 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
μπορω να βαλω μεγαλυτερη UV ? | grigoris | Δίσκοι | 2 | 09-04-08 22:23 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
Ποιος την εχει μεγαλυτερη ...? (δεξαμενη εννοω) | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-03-05 02:25 |