|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η μονη διαφορα ειναι στην καταναλωση οσο για την ποιοτητα ειναι μια χαρα και δυο τρομαρες δεν εχω ακουσει για κανενα sun sun που να χαλασε ενω εχω ακουσει πολλα EHEIM οκ δεν λεω οτι δεν ειναι καλα ισως ειναι και τα καλητερα φιλτρα που υπαρχουν τα ΕΗΕΙΜ αλλα δεν θα πληρωσω 2πλασια χρηματα και να μην εχει ουτε καν βανακια ενω ο κινεζος τα δινει ολα....
απο εκει και περα υπαρχουν πολλα παρομια θεματα σε μερικα απο αυτα εχω βαλει και βιντεο οποιος θελει κανει αναζητηση και θα βρει πολλες πληροφοριες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ σωστος...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εheim 2217+ fluval 405..
Μαζί στο ίδιο ενυδρείο.. Δεν θα σχολιάσω το σπιράλ λάστιχο του 405 ούτε την απουσία του σπρει μπαρ αλλα θα σχολιάσω την άβολη τοποθέτηση των υλικών στον κάδο και τον περισσότερο θόρυβο του 405!! Το 2217 το έχω τρια χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα και οσα eheim έχω πάρει(4 σύνολο) πάντα είχαν βανάκια,εσεις που τα βρίσκετε χωρίς..;
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να μη βαλεις καθολου φιλτρο και να ησυχασεις
![]() Σε 72 λιτρα ενυδρειο και το πιο μικρο κινεζικο να βαλεις θα ειναι μεγαλο και θα καιει πολυ ρευμα. http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2175 Κυκλοφορία νερού: 1400 λίτρα/ώρα Κατανάλωση ρεύματος: 35 watt 66 ευρω χωρις υλικα Αν βαλεις classic (με βανακια κομπλε με υλικα) μπορει να εχεις τα γνωστα παραπονα των νεων χρηστων τους που δεν εχουν τις ανεσεις και ευκολιες των πιο μοντερνων φιλτρων. (ανεσεις και ευκολιες ομως που μεταφραζονται σε περισσοτερες αιτιες για πιθανες βλαβες). Τεσπα θα σου προτεινω ενα eheim ecco pro το μικροτερο της σειρας το 2032 με αυτοματο priming τρομπαριστα (γεμισμα καδου), βανακια κλπ, με μονη ελλειψη το spraybar που σε αυτα τα μοντελα δινονται ξεχωρα απο οσο ξερω. http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1258 80 ευρω κομπλε (χωρις spraybar) 500 λιτρα/ωρα 1.2 + 0.3 (προφιλτρο) λιτρα υλικα 5 μονο βατ καταναλωση 1.4μ μανομετρικο http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_32311_ehen ΥΓ με 10E επιπλεον υπαρχει και το μεγαλυτερο 2234
|
|||
|
|||
![]()
αυτή τη σειρά την έχετε δοκιμάσει ; την προτείνετε;
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1441 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μόνο ελάτωμα είναι οτι δεν έχεις ανατάραξη αρκετή!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον φιλε στο καταστημα που ψωνιζεις σε κοροιδευουν eheim στη σειρα ecco και pro ειναι με τα παντα κομπλε για ξανακοιτα καλα μη σου τα πουλανε ξεχωριστα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παραδειγμα εδω που δεiχνει ολα τα εξαρτηματα του δεν βλεπω πουθενα spraybar ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δικιο αυτο δεν εχει spray bar
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να το βεβαιώσω ότι κανένα ecco pro δεν έχει από την μαμά του spray bar. Πωλείτε ξεχωριστά και είναι και λίγο αλμυρούτσικη η τιμή του.
Όσο για το fluval, πρόσφατα πήρα το 305, δεν είναι καθόλου άβολη η θέση των υλικών (ίσα - ίσα που έχει και καλύτερη εκμετάλευση του χώρου), χωράει 1 λίτρο παραπάνω υλικό, είναι απολύτως αθόρυβο, έχει τουλάχιστον δύο φορές καλύτερη κυκλοφορία νερού και λόγω σχήματος μπορεί να μπει και να βολευτεί σε στενούς χώρους μέσα στο έπιπλο. Η ποιότητα κατασκευής είναι εφάμιλη με του eheim (εχω το ecco pro 300) και τέλος πoιος είπε ότι δεν έχει spray bar? http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=f...ray+bar&_rdc=1
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ψηφιζω FLUVAL.εχω το 405 και ειμουν σε διλλημα πριν κανα 2μηνο.τελικα αποφασισα και το πηρα και δεν το'χω μετανοιωσει βεβαια.αν και εσενα θα σε βολευε το 105 "για δες εδω "!!!!!"το spray bar δεν ειναι απαραιτητα καποιο προτερημα,ειναι θεμα γουστου"!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε γνωμες | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-02-10 16:49 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Για πειτε μερικες γνωμες...... | imichal | Malawi | 23 | 08-09-08 00:55 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |