|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
dinok εχω 9θυλικα και 3 αρσενικά ειναι πιστευω οκ η ψαροσυνθεση αλλα γιατι ειναι τοσο επιθετικο το αρσενικο δεν μπορω να καταλαβω... και δεν ξερω τι να κανω για να αρχισει να υπουλωνει η πληγη.[/QUOTE]
κοιτα και εγω το ιδιο αμοκ θα παθαινα και χειροτερα οποτε κατσε ηρεμισε ... επειδι δεν εχει τυχει σε μενα τετιο πραμα με τα γκαπυ και με τρελενει λιγο σκευτομε τα εξης... επειδι εχω δει κατα καιρους με κατι μολλυ που ειχα .. οταν για παραδειγμα ειχα ενα αρρωστο ειδα το απομονοναν και το πειραζαν το τσιμπουσαν ξες ..μιπως πασχει απο τιποτα? το βλεπεις κολυμπαει οκ? το αρσενικο δεν τσιμπαει αλλα θυλικα με αυτο τον τροπο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλάτη Viv? | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 18-03-11 18:53 |
To guppy στην Νικολουλη.... | achisael | Ζωοτόκα | 13 | 09-05-10 01:15 |
Sarcophyton φαγωμενο η σε αποσυνθεση? | thanpapa | Κοράλλια | 22 | 29-09-08 22:35 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
Λεκέδες στην πλάτη των κλόουν | cubapete | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 24-01-06 00:55 |