|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια και επιτελους βρισκομε στο τελειωμα της κατασκευης .
Η πλατη εχει παρει μεγαλο βαρος και ειναι σχεδον αντιστιχο με μιας πετρας και δεν πιστευω πος θα εχει μεγαλο προβλημα με την ανωση . Χτες σιλικοναρα την πλατη και την αφησα να στεγνωσει . Σημερα θα αρχισω τα γεμισματα και τα αδειασματα μεχρι να σταθεροπιοησω ph . Διεροτώμαι λιπόν ,αν θα ριξω μεσα την ετοιμη βοιλογια απο το αλλο ενυδρειο μου με το ετοιμο φιλτρο και τα συναφη λετε να εχω καπιο προβλημα με αυτη ? Υπαρχει περιπτωση να σκοτοσω την βιολογια μου ? Να περιμενω λετε ? Ακομα δεν θα ριξω την βιολογια μεσα γιατι φοβαμαι , πρωτα θα μαθω θα ρωτησω και μετα ![]() Θα σηκοσω φοτο συντομα με το αποτελεσμα ![]() ![]() ------------------------- Παιδια επιτελους περαστηκαν ολα στην θεση τους μετα απο πολι κοπο , το πιο κουραστικο ηταν που αδειασα και γεμισα το ενυδρειο γυρω στις 10 φορες ![]() Ακομα δεν την τοποθετησα και τα ψαρακια μου κανουν σα τρελα να την εξερευνησουν ![]() ![]() ![]() ""Σκευτομαι""να χαρισω τα ψαρακια μου σε μια φιλι μου που θελει να μπλεχτει και αυτη στον κοσμο των ενυδρειων και σε κανα μηνα να βαλω κανα μικρο κοπαδι μεσα , με πολλα χορταρακια που τα γουστραρω τρελα, θα μπορουσα να βαλω κατι αραγε? Εφερα πολυ κοντα την καμερα και φενονται πολες ατελειες αλλα αμα το κιτας απο το 1 μετρο δεν φενετε τιποτα και ειανι σαν να ειναι τελειως φυσικο . ![]() Uploaded with ImageShack.us Ευχαριστω ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nektamen : 12-04-11 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
χρυσοψαρα | mokouren | Χρυσόψαρα | 7 | 27-01-09 23:27 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |