|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την εξατμηση του νερου δημιουργουνται ,εσωτερικα του γυαλιου , σκληρά αλατα .
Γνωρίζει να μου πει καποιος την μεθοδο καθαρισμου , γιατι ειναι πολυ σκληρα , και φωβάμαι μην γρατζουνίσω το γυαλι αν το τριψω με λαθος εργαλείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
|
||||
|
||||
![]()
ΞΥΔΙ !!
σε ενα σφουγγαρακι αχρησιμοποιητο -αυτα για τα πιατα με το πρασινο απο τη μια μερια-βαλε ξυδι και τριφτο !!! εξαφανιζολ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντα γρήγορος γαυρε .!!!
Νασαι καλα Ευχαριστω .
|
|||
|
|||
![]()
Επππ μισο λεπτο
μη παρεις το πρασινο σφουγγαρακι , παρε το ροζ που ειναι ειδικο για τα ποτηρια και δεν αφηνει καθολου γρατζουνιες , το πρασινο αφηνει . Εγω εχω βρει την υγειά μου με αυτο ![]() κανει το τζαμι αορατο ![]() http://store.aquaristic.net/AQb33d2d...200+1089792645 http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...nv9bH0XcKBASle
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και η λύση με τα ξυραφάκια του παππού αυτά τα μεγάλα τετράγωνα αλλά θα βουτάς τα χέρια σου στο νερό .
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ίδιο που χρησιμοποιεί ο Σωτήρης (sot-zoe).
|
|
|||
|
|||
![]()
ok παιδια ευχαριστω .
Ακολουθησα τις συμβουλες του γαυρου . Τζαμι το τζαμι !!!!! .
|
||||
|
||||
![]()
αν το σφουγγαρακι αφηνει ,τοτε τα ξυραφια και τα λοιπα μαρκουτσια τι κανουν??? αμα πιασει η γωνια,εχετε γεια βρυσουλες!!!
και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους μετα απο οσα χρονια χρησιμοποιω το κιτρινο-πρασινο ποτε δεν ειδα γρατζουνια !! εκτος και το βαλεις σε σβουρακι για μαρμαρα και τριβεις !!! ![]() ![]() ![]() ![]() σωτηρη παρε μια μερα το εργαλειο σου και ελα για καθαρισμα !!! και αμα το καθαρισει....γραψε μου... το δοκιμασα ,ακριβως το ιδιο...αλλα ΔΕΝ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θελουν και μια επιδεξιοτητα τα εργαλεια που αμα δεν την εχει καποιος ............αστα να πανε .
Θα ερθω ομως να σου δειξω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ελατε ρε παιδια τωρα .
Για ενα προβλημα υπαρχουν πολλες λυσεις . Ο καθένας διαλέγει αυτη που τον βολευει και απο θέμα χρημάτων και απο θέμα σωστου αποτελεσματος Το πρασινο σφουγγαράκι με το ξύδι εκανε καταπληκτικη δουλεια ( Χωρις Γρατζουνιες ) . Υσ1. Κατι ξέραν οι παπούδες μας !!! Υσ2. sot-zoe, μολις Γλυτωσα 10 Ευρω . Υσ3. Αν και θα προτιμούσα Κοκκινο ( καθοτι γαυρος και εγω ) . Να ειστε καλα ολοι . Ευχαριστω πολυ .
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σου προτεινα ετσι για πλακα το ξυραφακι , ουτε και ηθελα να πεταξεις 10 € , αυτο το εργαλειο κανει θαυματα ας πουμε στην spoted , εγω την καθαριζω ας πουμε σε 35 δευτερα ενω με το σφουγγαρακι ετριβα 5 λεπτα και δεν ειχα και το ιδιο αποτελεσμα , το ιδιο και με τα αλατα , ε εγω θεωρω οτι αξιζε να αγορασω αυτο το εργαλειο για να με βοηθαει στην ρουτινα συντηρησης του ενυδρειου μου και να γλυτωνω καποιο κοπο , και μαζι με καποια αλλα κολπα και πατεντες εχει γινει η συντηρηση του ενυδρειου μου πολυ πιο ευκολη .
Τωρα οπως πολυ σωστα λες και εσυ υπαρχουν πολλες λυσεις για ενα προβλημα και πολλες προσεγγισεις και ο καθε ενας βρισκει την λυση που τον βολευει πιο πολυ απο ολες τις μεριες . Εμεις εδω θελω να πιστευω οτι λεμε ολες τις δυνατες λυσεις (οταν υπαρχουν πανω απο μια ) γιατι αυτο ειναι το σωστο , γιατι μπορει εσενα να μην σε βολεψε αυτο που σου ειπα εγω , αλλα καποιον αλλον μπορει να τον βολεψει αυτο , ή ενας συνδιασμος των οσων εχουν γραφτει για το θεμα που ρωτησες . Μην ξεχναμε οτι αυτα που ρωταμε και οι απαντησεις που περνουμε μενουν εδω και τις διαβαζουν πολλοι μετα απο εμας , και αυτο αποτελει εναν πολυ χρησιμο οδηγο για οσους ψαχνουν να βρουν απαντησεις , ειναι κατι σαν FAQ. Και μην σε ανησηχει , δεν δημιουργειται καμια ενταση ![]() ![]() Και ολα αυτα δεν ειναι μια απαντηση-κοντρα σε εσενα , αλλα μου δωθηκε η ευκαιρια να πω καποια πραγματα που ηθελα να πω απο καιρο ![]() Φιλικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά, μια ηλίθια ερώτηση - σφουγγαρι με ξύδι - με το νερό στο ενυδρείο και τα ψαρια μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απάντηση:
Οταν θα κάνεις αλλαγή νερού και πριν συμπληρώσεις το νέο, η στάθμη έχει πέσει, σωστά? Τότε λοιπόν και με λίγο προσοχή καθαρίζεις τα άλατα. Αλλιώς, θα καταλήξεις με γαύρο ξυδάτο ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τα παραπανω αποτελουν τη προσωπικη μου γνωμη χωρις να θελω να θιξω καταστασεις και γεγονοτα , απλα επειδη αυτα που ρωταμε και οι απαντησεις που περνουμε μενουν εδω και τις διαβαζουν πολλοι μετα απο εμας , και αυτο αποτελει εναν πολυ χρησιμο οδηγο για οσους ψαχνουν να βρουν απαντησεις . Μην το παρεις προσωπικα απλα μου δωθηκε η ευκαιρια να πω καποια πραγματα που ηθελα να πω απο καιρο . Φιλικα .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|