|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εξοπλισμός Ενυδρείου
1. Εξωτερικό φίλτρο EHEIM ecco 2231 2. Εσωτερικό φίλτρο SHOTT PH 600 3. Θερμοστάτης 100 W 4. Αντλία αέρος Elite 802 5. 2 Λάμπες φθορισμού λευκές 8 W ( ίσως αντικασταθούν με λάμπες Daylight Blue Reptile Buld 25 W) 6. 1 Λάμπα φθορισμού Black Light 8 W (πιθανόν να βγεί σε περίπτωση που επηρεάζει τα ψάρια) 7. Υπόστρωμα ψιλό ποταμίσιο χαλικάκι 8. 4-5 πλαστικά φυτά για αρχή (μελλοντικά θα μπουν κανονικά φυτά) 9. 2-3 πέτρες διακοσμητικές ------------------------------------------------------------------------------------- Απο ψάρια σκέφτομαι να βάλω κάποια απο τα παρακάτω που έχω δεί σε κάποια μαγαζιά και μου άρεσαν, αρκεί φυσικά να ταιριάζουν μεταξύ τους. 1. 2 Black Widow (Gymnocorybus ternetzi) 2. 2 Silver Shark (Balantiocheilus melanopterus or Bala Shark) 3. 6-10 Neon (Paracheirodon innesi) 4. 2 Albino Catfish ( Albino Corydoras Aeneus) η κάποιο άλλο είδος γατόψαρου 5. 2 Angel Fish (Pterophyllum Scalare) 6. 6-10 Penguin Fish (Thayeria boehlkei) 7. 2 Pelco (Glyptoperichthys gibbiceps) 8. 2-4 Tiger barb (Barbus tetrazona) 9. 2 Chinese algea eater (Gyrinocheilus aymonieri) Εσείς που είστε ποιό έμπειροι τι μου προτείνετε να βάλω? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|