|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι σας "κατέβει" ... το αμολάτε "κι' όποιον πάρει ο χάρος"; ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Να σου κάνω καμιά επίσκεψη ... θα ψάχνεις βάρκα να φύγεις από το νησί.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 09-03-11 στις 03:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Diskus fan;563941]Σου έχει περάσει ποτέ η σκέψη ότι αυτό που έγραψες μπορεί να το διαβάσει κάποιος και να το κάνει στο δικό του ενυδρείο με δίσκους;
Ότι σας "κατέβει" ... το αμολάτε "κι' όποιον πάρει ο χάρος"; ![]() ------------------------- Και αντί να ψάξεις την αιτία ... ψάχνεις πλέκο!!!! ![]() Να σου κάνω καμιά επίσκεψη ... θα ψάχνεις βάρκα να φύγεις από το νησί.- ![]() ομορφαααααααααα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αλλαγες νερου 3 την εβδομαδα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και οχι μονο!!!!
Θα αρχισω να μιλαω ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επι του θεματος ασε τις αλγες και τα αλγοφαγα ... οταν ισορροπησουν ολα θα εξαφανιστουν και μετα θα παρακαλας παλι να βγουν ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι τα θελεις ρε Χαρη τα 100 watt φωτα σε 700 λιτρα Αμαζονιο??
Reef ειναι??? ![]() Εγω σε 1.300 εχω 2 χ 54 watt ολα κι ολα. Χαμηλωσε τα παλικαρι μου να μην πληρωνεις και να φυγουνε και οι αλγες. Αν και θα φυγουνε ετσι κι αλλιως και μετα ο πλεκο δεν θα εχει τι να καθαρισει, οποτε θα βεντουζαρει τις πιατελες σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω το ελεισα το πρωβλημα εριξα 6 αγκιστρακια μεσα τι διαολο ολοι κοπριτες θα βγουνε
|
||||
|
||||
![]()
εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τον χάρη ξέροντας πολύ καλύτερα από εσένα της καταστάσεις εδώ στο νησί και ότι για να φέρεις ένα αλγοφαγο τον 150+ ευρώ + μεταφορικά δεν είναι και ότι ποιο εύκολο στο νησί μας μιας και πρέπει να περάσει και μια ταλαιπωρεία τον 14 + ωρών μέχρι να φτάσει στο σπίτι του χάρη! γιαυτό το λόγο του έγραψα να πάρει 2 -3 πλεκο από εδώ η αν θέλει sp να μιλήσει με τον μανθο γιατί περίμενα εγώ ψάρια διαφορετικά εσύ θα έδινες 20 ευρώ μεταφορικά για 2 ps των 12 ευρώ?γιατί εδώ αν δεν συνεννοηθούμε μεταξύ μας να κάνουμε μια παραγγελία όλοι μας για να μοιραστούμε τα μεταφορικά καήκαμε! ενώ εσείς πάτε και τα παίρνετε και σε 1 ώρα τα κάνετε μπλούμ! ευτυχώς για εμάς έχουμε τον μανθο που τρέχει ο άνθρωπος σάββατο βράδυ στα καράβια για να μας στείλει εμάς τα ψάρια ξέροντας ότι θα είναι αυτό που ζητήσαμε και όχι κάτι παρεμφερές!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλγοφάγες είναι και οι "αφρικάνες" αν δεν βρεί sp.3 ... θα του έλεγες να βάλει;
Μην γράφετε "ότι να'ναι" ... θα πάρετε κανένα "στο λαιμό" σας.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλγοφάγα είναι και πολλά άλλα είδει ψαριών! μήπως έπρεπε να βάλει και από ένα χαρεμάκι? δεν είπα αυτό! εγώ μίλησα για τον χάρη ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΗ! όσο για το αν το διαβάσουν και πάρω κανέναν στο λαιμό μου όπως λες δεν σε είδα να πει κάτι για τον άλλον που έχει γκαπι η εντλερ δεν θυμάμαι ακριβός μαζί με δίσκους!
|
|
||||
|
||||
![]()
θειο νικο ο θοδωρας κανει πλακα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1. όταν κάτι το γράφεις δημόσια ... δεν είναι μόνο για τον Χάρη ... τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Και εδώ το τελειώνουμε.
2. Γιατί ... κι' αν του έλεγα ... τι θα καταλάβαινε; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και για την ιστορία τελικά έβαλε 4 sp3!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα τα μετανιωνουμε συνηθως κατοπιν εορτης. Ευχομαι ο Χαρης να μην ευχηθει καποια στιγμη οτι καλυτερα να εμενε με τις αλγες.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγοφαγο + Μαλαουι ποιο ειναι ομως;;;;;; | chris129 | Malawi | 16 | 11-02-11 20:57 |
το αλγοφαγο μου μεταλαχθηκε. | andreas120 | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 06-02-11 00:56 |
μπαινουν μαζι?? | giannisqq | Tanganyika | 8 | 24-01-11 21:24 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |