|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Πιστεψε με ... Εαν πιστευε οτι πρεπει να αποχωρήσεις θα σου το είχε πει... 2ον εαν πιστευα εγω οτι δεν αξιζεις και οτι πρεπει να αποχωρήσεις πιστεψε με δεν θα καθόμουν να γράφω κατεβατα με τις ώρες... ![]() ![]() ![]() ![]() Σου ειπα οτι μου θυμιζεις αντιστοιχο "Παλιοχαρακτηρα" και το εννοω ![]() ![]() ![]() ![]() ειδικα με τις προοπτικες που επιδυκνυεις και εσυ όπως και αυτος... Δεν δείχνω σε κανενα μελος περισσότερη ή λιγότερη έυνοια , και πιστεψέ με όταν σου λέω ότι δεν έχω καμια δυναμη ή λεγειν για την λειτουργεια αυτου του Site... Μια τεχνική αποψη μονο και αυτη στο στυλ : "Ρε συ Τολη αν θες να κανεις να βγαίνει αυτο στην οθόνη πρεπει να κανεις τα εξής βήματα...". Αποψή έχω μονο στα fora που ειμαι moderator και έκει παντα όπως και οι υπολοιποι συντονιστες με την επιβλέψη και έλεγχο του ιδιοκτήτη του site. Εγω όλους τους θέλω να μπαινουν να γραφουν και να γίνεται μια υγειής αναταλλαγη απόψεων... Με εμφανση στο "Υγειής". Παράθεση:
Η συζήτηση που γίνεται στο συγκεκριμενο thread έιναι αρκούντως ενδιαφερουσα , και μεσα στους κανόνες μιας σώστης και ήρεμης συζήτησης.... Δεν το νομιζεις και εσυ αυτο; Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() είναι αντιστοιχο του "έινια" που θα δείς πολλες φορες στα μυνηματα μου... Αλέξανδρος
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|