|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο αυτοματισμός αυτός που λες Θανάση για να σταματάει αυτόματα να γεμίζει μπορεί να γίνει με τη συσκευές αυτές που έγραψες στα δύο λινκ που έβαλες...
Αρα πετάω ένα θερμοστάτη μέσα στον κουβά (έχω έναν εφεδρικό 300W για παν ενδεχόμενο), κοτσάρω και ένα θερμόμετρο που κάνει μπιπ μόλις φτάσει την ανώτατη θερμοκρασία που έχω ορίσει και είμαι έτοιμος.... Φαντάζομαι όμως ότι θα αργήσει να ζεστάνει ο θερμοστάτης όσο δυνατός και να είναι 70 λίτρα νερό. Μπορεί να παίξει τίποτα σε κανένα μίνι ταχυθερμοσίφωνο?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνικό πρόβλημα με φιάλη CO2... | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-01-10 19:33 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |
Θέμα συμβατοτιτας | tazz | Bettas | 4 | 07-09-05 08:27 |