|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
φιλτρο , της hydor( ιταλικη λεει οτι ειναι)
για ενυδρια απο 30 λιτρα - 8 gal. στρωσιμο,μαλιστα..εεε, κοιτα, μου ειπαν απλα να πληνω ο,τι ειναι να βαλω μεσα και αφου δουλεπσει ετσι σκετο το ενυδριο να προσθεσω το χρυσοψαρακι.. επειδη ειναι ανθεκτικο μου ειπαν να μην βαλω μικροπραγματακια(βακτυρια?) στο φιλτρο αυτα ... ![]() ------------------------- το ενυδριο ειναι 50 λιτρων -.- λοιπον, ειχα κανει τεστ πριν 3-4 μερες αμμωνια 0 κατι αλλα με Ν 0 τα υπολοιπα δεν θυμαμαι , θα τα ξαναελενξω αλατι ειχα παρει εβαζα σαν θεραπεια, το ειχα διαβασει εδω. πηγα στο πετ σοπ και μου εδωσαν φαρμακο για ick εκανα θεραπεια και μετα εμφανιστηκαν οι τρυπουυυλεες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μυρτω : 16-02-11 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια βοηθεια σας παρακαλω | Δημητρης89 | Bettas | 21 | 06-11-10 19:28 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
παρακαλω βοηθεια!!!!!!!! | THIRIO-81 | Malawi | 9 | 09-04-07 11:43 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |