|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα καναν την πρωτη τους βουτια και οι πρωτοι κατοικοι. 8 ροδοστομοι , 3 ζεβρακια (τα οποια κοπαδιασαν αμεσως με τους πρωτους και ειμαι πολυ χαρουμενος) και 4 στερμπαι. προχθες εβαλα μεσα τον μηλοσαλιγκαρο μου και τα 2 kuhli loach. Μετρησεις αψογες , το Eheim 2224 μου τα σπαει και φωτο σε κανα δυο μερες γιατι τα ψαρακια ειναι στρεσαρισμενα βολταρουν σαν τρελα μεσα, μεχρι και τα στερμπαι πανε βυθο - επιφανεια συνεχεια εξερευνωντας. απο καπακι - φωτισμο ακομα τιποτε αυριο θα παω να του περασο 1ο χερι βαφη , να προσαρμοσω moonlight - ανεμιστηρακια (τα οποια ηρθαν απο κινα επιτελους) και εν αναμονη κανενος φραγκου για τις λαμπες
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορω να ριξω την GH | Panagosr | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 23-06-09 18:09 |
πως να ριξω το ph? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-03-09 15:06 |
δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |