|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει περάσει αρκετός καιρός και πολλά πράγματα έχουν αλλάξει αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσα να σας ενημερώσω για τη κατάσταση του ενυδρείου μου. Λοιπόν το ενυδρείο δεν υπάρχει ποια... το αντάλλαξα με ένα 120 λίτρων με διαστάσεις (100*30*40). Ψαράκια δεν έχει ακόμα, μόνο κάποια Anentome Hellena. Δείτε μερικές φωτογραφίες και πείτε μου τη γνώμη σας.
|
||||
|
||||
![]()
Σας έχω αφήσει άφωνους μάλλον...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ενυδρειο με 96λιτρα δεν μπορεις να βαλεις malawi μονο tanganyika
|
|||
|
|||
![]()
πλέον έχει 120ρι, το αντάλλαξε με το 90ρι του
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
Σημασία δεν έχει η πτώση... παρά μόνο η πρόσκρουση!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη medico : 13-02-11 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχεις δίκιο... Έχει περάσει λίγος καιρός... Έχω καταλήξει στα neolamprologus brichardi και ίσος και στα lamprologus ocellatus gold. Αφού πρώτα βεβαιωθώ ότι δεν θα έχουμε δράματα...
|
|||
|
|||
![]()
Σύμφωνα με αυτό το ποστ... "Γίνονται και άλλη συνδυασμοί αλλά να ξερετε οτί δέν βάζουμε 2 είδη julidochromis μαζί γιατί υπάρχει κίνδυνος υβριδισμού και επίσης είναι καλό να αφήνουμε μόνο του τον Neoplamprologus brichardi γιατι δύσκολα επιβιώνει κανείς μαζί του."
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Ακύρωση αυτόματης εισόδου | koko | Greek Aquarist's Boards | 3 | 17-05-05 12:00 |