|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι καινουργια στο αθλημα.θα ηθελα να ρωτησω πως πρεπει να βαλω το λιπασμα και τα χαλικια ετσι ωστε το νερο να παραμεινει καθαρο.τα φυτα ποτε πρεπει να τα βάλω?Θέλω να βαλω πολλα φυτα γι'αυτο πηρα και λιπασμα...Ευχαριστω !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω την εντύπωση πως κάποια θαμπάδα θα την έχει το νερό σου , η οποία όμως σε 1-2 μέρες θα φύγει τελείως
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα βάζεις το λίπασμα, (θα βάλεις την ποσότητα αναλογικά με τα λίτρα σου. Οχι υπερβολές!) και μετά πάνω του το χαλίκι, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΥΜΕΝΟ). Το γέμισμα του ενυδρείου πρέπει να γίνει κατόπιν σιγά σιγά (καλλίτερα βάλε ένα πιάτο ανάποδα, ακούμπα πάνω του το στόμιο του σωλήνα για να χτυπά εκεί η ροή νερού). Μαλακά τη βρύση, για να μην σηκωθούν σωματίδια από το λίπασμα μέσα στο νερό.
Τις πρώτες 3-4 ημέρες το νερό μπορεί να μην είναι κρυσταλινο, αλλά μετά καθαρίζει. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
efpraxia ποια φυτα θα χρησιμοποιησεις,θα ειναι υψηλων ή χαμηλων απαιτησεων?
|
|
|||
|
|||
![]()
χαμηλων απαιτησεων!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικη μου γνωμη να μην βαλεις καθολου λιπασμα,μονο χαλικι ή αμμο κ ολα θα πανε τελεια ακολουθωντας μια ρουτινα αλλαγων νερου κ προσθηκη υγρου λιπασματος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασμα | evaggelos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-12-09 19:36 |
λιπασμα | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 06-02-09 14:42 |
ick και λιπασμα | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-02-09 01:53 |
diy λιπασμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-01-09 09:59 |
ΛΙΠΑΣΜΑ | kroud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-02-05 18:30 |