Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-02-11, 18:58
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

maikl...τα οραματα σβηνουν το ενα μετα το αλλο.....ειναι η κριση της εποχης και του ανθρωπου...δεν ειναι το 50ευρω....οποτε ας ψαξουμε μεσα μας και οχι στη συνδρομη...

annivas,...ειπες οσα οι αλλοι ΑΓΝΟΟΥΝ...οσοι λενε και διακυρηττουν δεν φροντισαν να μαθουν και πολλα για τη γεννηση του συλλογου...και την πορεια μετεπειτα...τη δημιουργια των φορα κ.τ.λ......οποιος το βλεπει σοβαρα το θεμα...ας διαβασει και 2η και 3η και πολλοστη φορα αυτα που ο annivas εγραψε χωρις προκαταληψη...και ας ρωτησει για περαιτερω λεπτομερειες...(πικαντικες...τσσσςςςς) αν τοσο πολλοι τον ενδιαφερουν.

κυριοι...εσεις που διεκδικειτε.....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ φορα επιτελους (δεν το κανατε με 30...καντε το τωρα εστω με 50) και διεκδικειστε....ο συλλογος ειναι αναγκασμενος να κανει αυτο που θελει η πλειοψηφια των μελων του. μη τα λετε ομως εξω απο το χορο.....αν το ειχατε κανει ΕΣΤΩ ΜΙΑ φορα....θα ειχατε μονο χασει 30 ευρω μεχρι σημερα....αλλα θα ειχατε την ευκαιρια να κανετε τον ΠΣΦΕ...οπως τον επιθυμειτε..αν θεωρειται οτι τωρα δε σας εκφραζει...
προτιμησατε ομως να μενετε εξω απο την πορτα και να μιλατε....σε ποιον αραγε??
φιλοι....το "ζουμι" ειναι μεσα....και οποιος εχει θεμα με 50 ευρω...να μου το πει να πληρωσω τη συνδρομη του για φετος....ετσι για να εχει κι αλλες "φωνες" ο συλλογος.
μη μου πειτε..."δεν εχουμε αναγκη να μας πληρωσεις τη συνδρομη"...γιατι τοτε δε βρισκω για ποιο λογο δε γραφτηκατε ΜΙΑ φορα ολοι μαζι και να διεκδικησετε οτι κρινετε σωστοτερο κατα τη γνωμη σας.
ειμαι κι εγω εκτος πολης.....θα απαντησω μακροσκελεστερα....και μαλλον για τελευταια φορα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:03
nikosm1 Ο χρήστης nikosm1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λονδίνο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
...........................
κυριοι...εσεις που διεκδικειτε.....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ φορα επιτελους (δεν το κανατε με 30...καντε το τωρα εστω με 50) και διεκδικειστε....ο συλλογος ειναι αναγκασμενος να κανει αυτο που θελει η πλειοψηφια των μελων του. μη τα λετε ομως εξω απο το χορο.....αν το ειχατε κανει ΕΣΤΩ ΜΙΑ φορα....θα ειχατε μονο χασει 30 ευρω μεχρι σημερα....αλλα θα ειχατε την ευκαιρια να κανετε τον ΠΣΦΕ...οπως τον επιθυμειτε..αν θεωρειται οτι τωρα δε σας εκφραζει...
Γραφήκαμε Πάνο, και συνδρομές πληρώσαμε, αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας ειδοποιήσει για οτιδήποτε, παρά μόνο παίρνονται αποφάσεις με 22 μέλη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:04
Το avatar του χρήστη zipo
zipo Ο χρήστης zipo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων

Δηλαδή,αν γραφτώ εγώ,πριν τη συνέλευση θα ειδοποιηθώ για την ημερομηνία και για τα θέματα συζήτησης και θα μπορέσω με κάποιο τρόπο να ψηφίσω την άποψή μου από εδώ,από Θεσσαλονίκη?

Έπειτα,ο Μιχάλης έγραψε:<<Προσωπικα δεν ειδα τιποτα παρα απο τριτους εμαθα ακομη και για τα αποτελεσματα των εκλογων>>...

Τέλος,κανείς δεν είπε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εισφοράς μεγαλύτερης,αν κάποιος το επιθυμεί.Επιπλέον,γνωρίζω άτομα από εδώ που ΝΑΙ,ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ για αυτούς.Και όχι,δε δίνουν όλοι 1000 ευρώ για να κάνουν ένα ενυδρείο.Κανείς δεν μπορεί να τους αποκλείσει,αν θέλετε να το πάμε στο συναίσθημα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:21
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γραφήκαμε Πάνο, και συνδρομές πληρώσαμε, αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας ειδοποιήσει για οτιδήποτε, παρά μόνο παίρνονται αποφάσεις με 22 μέλη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zipo Εμφάνιση μηνυμάτων
Έπειτα,ο Μιχάλης έγραψε:<<Προσωπικα δεν ειδα τιποτα παρα απο τριτους εμαθα ακομη και για τα αποτελεσματα των εκλογων>>...
2 μελη λοιπον?? οπως ειπα ο ΠΣΦΕ ειναι αναγκασμενος να κανει αυτο που ζητα η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των μελων...ΟΧΙ ΟΛΑ τα μελη.
αν στην επαρχια ειναι 2-3 μελη και στην αθηνα 22 οπως λες Νικο....ναι ειναι λογικο τα 22 να αποφασισουν. αν ομως ειχαν στη θεσσαλονικη αλλα 40..θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
και στον επαγγελματικο μου συλλογο....αποφασιζουν 20 ατομα για 500....αφου οι 20 μονο ερχοναι στη γεν.συνελευση...και ναι ειναι αδικο για οσους ειναι μακρυα....αλλα καπου πρεπει να γινει η ρημαδα,...και σε μας οι Δραμινοι διαμαρτυρονται που γινεται Κομοτηνη..αλλα εκει ειναι η εδρα του.
αν ομως ησασταν περισσοτεροι θα μπορουσατε και γραφεια και γεν.συνελευσεις να τα διεκδικησετε επανω....
κι εγω ζω Αλεξ-πολη...δεν αξιωσα να γινονται εκει οι συνελευσεις...δεχομαι οτι αποφασισει η πλειοψηφια των μελων στην Αθηνα....γινετε εσεις πλειοψηφια στη θεσσαλονικη και εσεις θα οριζετε τα πραγματα...αυτο θελω να σας πω....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:24
Senior Member

Προεπιλογή

Αν στη Θεσσαλονίκη,δηλαδή,υπήρχαν 50 μέλη του συλλόγου,οι Συνελεύσεις θα γινόταν εδώ πάνω και τα μέλη της Αθήνας,αν ήταν 20,ούτε καν θα είχαν ενημέρωση?

Δε θα έπρεπε όλα τα μέλη να έχουν τα ίδια δικαιώματα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:37
Senior Member

Προεπιλογή

φιλε Ζιπο...τι ζηταμε?? να διακτινιζομαστε και να ειμαστε ολοι πανταχου παροντες?? το εγραψα και πιο πανω....καπου η ρημαδα η συνελευση πρεπει να γινει. οποιο μελος επιθυμει...δυτστυχως πρεπει να ταξιδεψει εκει που γινεται για να λαβει μερος...κι εγω αν θελω θα πρεπει να παω απο αλεξ.πολη αθηνα. δε γινεται γεν. συνελευση να γινει σε 10 σημεια....γιατι δε θα ειναι γενικη. επειδη εχω κι εγω τα ιδια δικαιωματα σαν μελος μπορω να ζητω και μια γενικη συνελευση αφιερωμενη σε μενα στην αλεξ-πολη.?γιαυτο υπαρχουν και τα κατα τοπους κλιμακια.....γραφτειτε και διεκδικειστε πραγματα για το κλιμακιο σας....
μπορειτε ακομη και αθηνα αν γινεται η συνελευση...να μαζεψετε υπογραφες οτι θελετε π.χ. η συνδρομη να ειναι 20 ευρω...και να στειλετε εναν αντιπροσωπο αθηνα (ο γιωργος κατεβαινει ουτως η αλλως στις γεν.συνελευσεις) να σας εκπροσωπησει εχοντας με την ψηφο του δυναμη για 40 π.χ. ατομα -οσα υπογραψατε.
τροποι υπαρχουν...αλλα ξαναλεω για 3η φορα...οτι δεν δημιουργησατε εναν πυρηνα εκει για να εχετε περισσοτερη δυναμη....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:42
Senior Member

Προεπιλογή

Και μια τελευταία ερώτηση.Τί θα χάσει ο σύλλογος από τη στιγμή που θα κάνει εγγραφές με 15 ευρώ,αφού όπως εχει ειπωθεί,αυτοί που είναι να πληρώσουν 50 ευρώ θα πληρώσουν.Δεν καταλαβαίνω,δηλαδή,τί θα χάσει ο σύλλογος από μια τέτοια απόφαση?Ούτε πιστεύω πως είναι τόσο δυσκίνητη η γενική συνέλευση σαν όργανο για να πάρει μια τέτοια απόφαση από τη στιγμή που αποτελείται από τόσα λίγα μέλη.Ευελιξία υπάρχει,διάθεση πρέπει να υπάρχει,τί θα χάσει ο σύλλογος και δε γίνεται μια απόπειρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-11, 19:54
Senior Member

Προεπιλογή

θα σου επιστρεψω την ερωτηση...
τι θα χασουν τα ατομα αν αποφασισουν γραφτουν για μια φορα εστω και με 50 ευρω?? για ΜΙΑ φορα??? η διαφορα των 35 ευρω εχει σημασια?? τονιζω παλι οτι μιλαω για μια φορα.
νομιζω οτι παιζουμε.....αν καιγονται καποιοι να αλλαξουν καποια πραγματα...συντονιζονται....γραφονται εστω και με 50 ευρω και εχουν τη δυναμη στα χερια τους....εξω απο το συλλογο μπορουμε να φιλοσοφουμε για παντα....

εγω θεληση δε βλεπω...(γιατι δε γραφτηκαν ουτε με τα 30- και δε μιλαω για 1-2 ή 3 μελη) και αν θελεις να το ξαναπω....οποιος θελει τοσο να γινει μελος του ΠΣΦΕ κι εχει το ζορι με τη διαφορα των 35...τα αναλαμβανω εγω....το εννοω...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές