|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν υπήρχε το GAB και κάποια άτομα που βοήθησαν τόσο πολύ στο να πάει μπροστά το χόμπυ μας στην Ελλάδα, αν δεν βοηθούσαν ανιδιοτελώς σπαταλώντας χρόνο και χρήμα για να μας ξεστραβώσουν, αν δεν υπήρχαν κάποιοι "βαρεμένοι" να σκεφτούν χρόνια πριν την δημιουργία ενός συλλόγου τότε που θα ήταν το χόμπυ μας σήμερα ;
Δεν θα υπήρχαν τόσα ενυδρειακά φόρα, δεν θα υπήρχαν ενημερωμένα και "ψαγμένα" καταστήματα, δεν θα υπήρχαν ελληνικά e-shops, δεν θα υπήρχαν συναντήσεις όπου θα βρισκόμασταν για να ανταλλάσσουμε απόψεις.Δεν θα υπήρχαν τα "δωράκια", τα δωρεάν κλαδέματα, οι ανταλλαγές ψαριών και η κάθε είδους βοήθεια σε αρχαρίους και μη. Δεν θα ερχόταν άτομα παγκοσμίου κύρους στην Ελλάδα για εκδηλώσεις και σεμινάρια. Θέλω μόνο να σκεφτείτε σοβαρά πόσα χρήματα έχετε γλυτώσει το τελευταίο διάστημα. Πόσα δωρεάν κλαδέματα πήρατε, τι βοήθεια έχετε πάρει. Είναι τα 50 ευρώ πολλά ;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστα!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όλα όσα λες είναι σωστά και πρέπει να τονίζονται, αλλά αφορούν το παρελθόν και μια ήδη διαμορφωμένη (χάρη σε σας) κατάσταση. Συνεπώς η ερώτηση αν είναι πολλά τα 50 ευρώ, επιδέχεται 2 απαντήσεις: Υποκειμενικά είναι πολύ λίγα, αντικειμενικά είναι πάρα πολλά. Όταν ο άλλος τα έχει όλα όσα ανέφερες δωρεάν, η μόνη περίπτωση να πληρώσει συνδρομή, είναι να το δει ρομαντικά, πράγμα σπάνιο. Με αυτή την λογική λοιπόν απευθυνόμαστε στους λίγους ρομαντικούς και όχι στους πολλούς ρεαλιστές που κοιτούν το σήμερα και το αύριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί είναι η διαφορά στον τρόπο σκέψης Κώστα.
Εγώ δεν πιστεύω στον ανταποδοτικό χαρακτήρα της συνδρομής. Γουστάρω να ανήκω κάπου και το στηρίζω με όλους τους τρόπους. Και δεν με νοιάζει τι θα μου φέρει πίσω ! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μου επιτρέπετε να εκτραχύνω λίγο την συζήτηση...
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τωρα για το σοβαρό μέλος της συζήτησης, μολις σταματήσω να πονάω απο την τενοντίτιδα στα χέρια και απο την λαρυγγίτιδα στη φωνη, ευχαρίστως να πιουμε καφέ!!! Πάντως υπάρχουν τρόποι, υπάρχει και θέληση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω τα δείγματα καλής θέλησης φαίνονται και από την διοργάνωση του σεμιναρίου και από την προσέλευση των φίλων στην πρόσκληση μας για βοήθεια για την Ζωοτεχνία.
Και αν μη τι άλλο η χαρά της συμμετοχής σε κάτι που όλοι μας αγαπάμε είναι μεγάλη. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα μεινω στο οτι : ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (οσο ειμουνα μελος-) γνωρισα το συλλογο και τα ατομα τα οποια (πανω κατω τα ιδια) ηταν εκει καθε φορα ''βρεξει-χιονισει'' να ανοιξουν τα γραφεια και να υποδεχτουν τους συνχομπιστες..Αυτο που εμαθα απο την πρωτη στιγμη(και υποστηριξα ) ηταν πως Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ...δεν χρειαζοταν να εισαι μελος για να μπορεσεις να ακουσεις-δεις-διαβασεις-γνωρισεις ολα αυτα που λεγονταν εκει καθε σαββατο...Με πολυ χαρα (ψυχικη) εδωσα τα 30ε για να εγγραφω σε μια ομαδα που με γεμιζε καθοτι αγαπουσα(-πω) αυτο το χομπυ...Διχως να εχω ενημερωθει προηγουμενως για αλλαγες στον χωρο του συλλογου ,παρευρεθηκα οσες φορες μπορεσα τον τελευταιο καιρο(αφου η θεση του μαθητη με περιοριζει πολυ-βεβαια οσοι με εβλεπαν εκει τα σαββατα ξερουν περισσοτερο) ,για να βοηθησω σε μαζεματα κλπ κλπ...Διαβαζω τωρα για την αυξηση της συνδρομης ,την συμμετοχη σε εκδηλωσεις κατοπιν πληρωμης κ.α Προσωπικα πιστευω οτι: και οσο ειχε μελη ο συλλογος που ερχοταν στα γραφεια (ειτε γραφονταν καποιο σαββατο) ,και οποιους γνωρισαμε απο κοντα σε τυχον σεμηναρια,τους εχει επειδη αγαπανε αυτο που κανουν και επειδη ειναι ενας χωρος που συγκεντρωνονται ολα αυτα...Η συνδρομη οντως ειναι μεγαλη ,καθως και το θεμα πληρωμης σε εκδηλωσεις ισως δεν ειναι σωστο...Καλυτερα να υπαρξει επανεξεταση για τα παραπανω ,καθως και μελλοντικα περισσοτερες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ κ για να προσελκυθουν μελη και για τα ηδη υπαρχοντα !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τον χρονο αν δεν κανω λαθος ε?
ε, ναι ειναι πολλα... ειναι χομπυ. ειναι ο ελευερος σου χρονος που γουσταρεις να ασχοληθεις με κατι.. τα 50 για συνδροη ειναι πολλα. πχ. εγω ειμαι γραμμενος στον συλλογο των βιβλιοπωλων του πειραια. δινω 35 ε τον χρονο, και εχω πλεονεκτηματα αρκετα.(πιστευω, δεν χρειαζονται αναλυση) αλλα, τα δινω για την δουλεια μου. απο αυτο ζω παιδια, βγαζω το ψωμι μου, οποτε, ουσιαστικα, "πρεπει" να τα δωσω αυτα τα χρηατα. τωρα, απο την αλλη για κατι που κανεις απο αγαπη και ευχαριστηση, να πρεπει να δινεις και 50 ε το χρονο, πιστευω ειναι πολλα. αν και δεν ειμαι μελος και σχετικα νεος στο χομπυ και εννοειται πως θελω να παει μπροστα αυτο στην χωρα μας, παλι ομως τα 50 τα βρισκω αρκετα χρηματα. και κατι ακομα.. επειδη οι χομπιστες τα σκανε.. προσπαθηστε απλα να προσελκυσεται κοσμο και αφου τον εχετε, στο χερι σας ειναι να τον κρατησετε..η διαρκεια πρεπει να σας ενδιαφερει και οχι τα "κανονια". τα περισσοτερα ενεργα μελοι ειναι που θα κανουν την διαφορα ![]() αυτα φιλικα απο ενα ταπεινο μελος του GAB ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ειδικά το τελευταίο κομμάτι Παράθεση:
Μια εξήγηση μπορώ να έχω παρακαλώ; |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν σε ατομικό επίπεδο και πόσα, αλλά και σε τι μέγεθος,
σε συλλογικό.Αυτονόητο πιστεύω.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 05-02-11 στις 11:17 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί αναπαραγωγής... | Maverick | Αναπαραγωγή | 39 | 08-11-19 01:02 |
Περί ξύλων... | panos1972 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 08-12-09 09:43 |
Περί άμμου.... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 23-09-06 09:21 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |