|
||||
|
||||
![]()
η εμπειρια μου απο τα μολιρος λεει πως τα τροφεους δεν πειραζουν τα μικρα τους....δε ξερω ομως τι γινεται αν εχεις και αλλο ειδος μεσα....
αν εχεις αρκετες πετρες νομιζω πως απλα πρεπει να εισαι παρατηρητικος και υπομονετικος...τα μικρουλια κρυβονται πολυ. και ΔΕΝ θα τα βλεπεις κοντα στη μανα. κι εγω τα δικα μου τα βλεπω περισσοτερο μετα απο καμια βδομαδα που εχουν παρει λιγο τα πανω τους. την πρωτη θηλυκια την ειχα απομονωσει σε αλλο ενυδρειακι....αλλα μετα ειδα οτι απλως δεν υπαρχει κανενα λογος για κατι τετοιο....εχω ηδη 4 γεννες και μπουκωμενες αλλες 2 που θα τα απελευθερωσουν απο μερα σε μερα. οσα μικρα εβλεπα εξαρχης τοσα εχω (19) ..δεν ειχα καμια απωλεια. επισης να ξερεις οτι μεγαλωνουν γρηγορα σε σωστες συνθηκες. τα πρωτα μου 4 ειναι περιπου 3 μηνων και σε μηκος τα 2/5 του ενηλικου ψαριου ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus duboisi Maswa | Krisos | Tanganyika | 3 | 23-01-11 18:15 |
Mizi duboisi | MiziGr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 56 | 14-04-08 11:42 |
tropheus duboisi | odin79 | Tanganyika | 11 | 29-03-08 21:27 |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |