|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι ειναι αρσενικο μηπως ?
και μενα εβγαλε ενας ενας κατι σπιρακια πριν μερες και σε 3 μερες ακριβος εφυγαν μονα τους μου ειπαν οτι εγινε αντρας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι διάολο ρε Χάρη............... σπυράκια εφηβίας είναι;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() Μιλάμε για δίσκο άνω των 20εκ.......... σκέτο θηρίο....... |
|
||||
|
||||
![]()
το βγαζει αμα θελει γυναικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶μα είναι έτσι Χάρη μου, ας βγάλει όσα σπυράκια θέλει...........
![]() Ομολογώ όμως, ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπω ψάρακά μου να βγάζει τέτοια σπυράκια, αν και είχα αρκετές γέννες.............. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μονο
1.http://forum.discusnews.com/viewtopic.php?f=46&t=7458 2. Μπορεί να είναι απλά μια υπερβολή που παράγεται απο τις βλεννογόνους. 3.Τα σπυράκια που βλέπετε μπορεί να είναι πολλά πράγματα, από ένα εσωτερικο παράσιτο από την ποιότητα των υδάτων ή της διατροφής. Χόνδρος, πιστεύει και ο Untergasser ότι είναι και τον περιγράφει ως τραγανη ύλη, δηλαδή το ίδιο είδος της ουσίας όπως αυτο του χόνδρου. Συνήθως η αύξηση βιτ Δ ασβεστίου και φωσφόρου, θα τα εξαλειψουν. Κακες περιβαλλοντικές συνθήκες δεν θα βοηθήσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Πότε μπήκαν μέσα τα ψάρια και πότε τράβηξες το video;
2. Είδα το video και .... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Ο ψάρης μπήκες στο ενυδρείο το περασμένο Σάββατο 9/1 και το βίντεο τραβήχτηκε χθες στο πρωί.
2. Δεν αμφέβαλλα ότι θα μου τα έχωνες............. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαααααα δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα .... που να δεις όταν θα σε βγάλω φωτογραφία με την κιθάρα γραβάτα!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα........... όταν θα είναι να έρθετε σπίτι, θα κουκουλώσω το ενυδρείο να μην φαίνεται.........
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... | Korinaki | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 03-02-11 22:47 |
Να συστηθούμε λοιπόν... | gregoryn | Δίσκοι | 16 | 17-11-09 21:03 |
Ο προβληματισμός του νέου: Φτου κι απ' την αρχή? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 21:33 |