|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπα το 2213 εφυγε και πλεον εχω το FLUVAL 205..
ευχαριστημενος εως τωρα.. απλα μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου που την αγορασα (δημητρης petcumulus) τον ρωτησα το εξης: αν μπορω να βγαλω τα καλαθακια που εχει μεσα το fluval (3 καλαθακια που μπαινουν τα βιολογικα υλικα) και μου ειπε οχι (και εγω αυτην την γνωμη εχω βεβαια) απλα ρωταω και εδω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει αυτο που λεω και ειναι ευχαριστημενος... το φιλτρο δινει οτι χωραει 4,6 λιτρα υλικα.. απλα η ''κατασκευη'' του σφουγγαριου πιανει τον μισο καδο και τα καλαθακια αποτην μερια τους πιανουν χωρο και αυτα και ο χωρος για τα υλικα αντε να ειναι 2-2,5 λιτρα.. οποιος ξερει ας με ''φωτισει'' ... *** στην φωτο βλεπετε και το σφουγγαρι (4 στον αριθμο) για οποιον δεν ξερει η δεν καταλαβε τι λεω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω εχω 110 και ειναι πολυ καλο και ευκολο στον καθαρισμο στησιμο και ολα αυτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
oxi για τωρα.. οκ ειναι 75 καθαρα εχω.. να σε ρωτησω.. ρυθμιστη ροης δεν εχει ετσι? αν σηκωσω το aqua stop στην μεση θα ειναι οκ? μηπως μειωνεται η ροη.. η αν υπαρχει αλλως τροπος... να σε ρωτησω τα poro ring που εχει μεσα ποσα λιτα ειναι? 1 λιτρο και τα 2 σακουλακια? εγω εβαλα απο κατω προς τα πανω 1: siporax 2: siporax 3: poro rings και τα 2 σακουλακια... αν και σκεφτομουν να βαλω τα poro rings κατω κατω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω εχω και στα τρια σιποραξ ------------------------- το aqua stop μην το σηκωσεις δεν νομιζω να κανει αλλιως θα το ελεγε και στις οδηγιες...ποσο το πηρες? στην αθηνα το εχει 95 και απο πετκουμουλους το πηρα 72 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 12-01-11 στις 13:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου κ απο μενα.εγω δουλευα το fluval 305 και πιστευω ειναι απο τα καλυτερα φιλτρα που υπαρχουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα ειναι λιγο ακριβοι.. το ειπα απο petcumulus το πηρα.. αψογοι σε 1 μερα ηρθε.. 73 ευρω+4,20 τα μεταφορικα.. καλα ειναι... ![]() ![]() οι καδοι ποσα λιτρα καθαρα λες να χωρανε? θα τα αλλαξω και εγω τα poro ring οταν φερει siporax για να παρω κι αλλο.. αλλα προς το παρον αυτα... ![]() ![]() παντως το φιλτρο πρεπει να λεει ''αληθειες'' και να υποστηριζει τα 200 λιτρα (αν οχι ακριβως 200 , 150-170..)που λεει και οχι σαν αλλα που ενω ειναι μικροτερα σε ροη λαι εχουν και μικροτερο καδο λενε για παραπανω λιτρα...
|
||||
|
||||
![]()
πιο κανιστρο για λεγε για λεγε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θανο ποιο κανιστρο λες? αυτο το μαυρο που σταματαει την ροη οταν θες να αλλαξεις κατι μεσα στο φιλτρο? αν και πιστευω πως για 180 λιτρα κανει και το 205..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποιο σταματαει το νερο achisael ??? εγω ξερω οτι κοβεις λιγο το ρευμα και φτιαχνεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ετσι δεν μπαινει αερας.. (το λεει και στις οδηγιες αν δεις..) και μετα το βγαζεις απο την πριζα... αν θες φυσικα νξα το ανοιξεις.. αν θες ας πουμε να αλλαξεις μερια το φιλτρο δεν χρειαζεται να το κανεις... υ.γ. αυτος ο θανος μας εβαλε στην πριζα τωρα.. που εισαι ρε θανο.. απνατησε!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτπο για τον καδο που ειπα δεν ξερεις? ποσα λιτρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=eimaste aR21rwstoi;536420]πιο κανιστρο για λεγε για λεγε.
εκει που κουμπονεις τα λαστιχα στις βαλβιδες.το ενα ρυθμιζεις την ροη και αν την ανεβασεις προς τα πανω την κλεινεις (εχει χρωμα ασημι).αν διαβασεις τις οδηγιες πρωτα κλεινεις την ροη επειτα το θετεις εκτος λειτουργιας(βγαζεις την πριζα) και επειτα αφαιρεις τα λαστιχα οστε να παρεις τον κουβα. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=θανος30;536438]
Παράθεση:
θανοα υτο λες? αν λες αυτο ειναι αυτο που ελεγα και εγω... κοιτα την φωτο
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=achisael;536439]αυτο ακριβως.ρυθμιζεις την ροη
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=θανος30;536445]
φιλε θανο εισαι σιγουρος? αυτο ειναι μαλλον για να κοβεις τελειως το νερο..αν και δεν μου φαινεται περιεργο να κανει και αυτο που λες,,(μιας και το ειπα και εγω πριν...)
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=achisael;536452]
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=achisael;536452][QUOTE=θανος30;536445]
φιλε θανο εισαι σιγουρος? αυτο ειναι μαλλον για να κοβεις τελειως το νερο..αν και δεν μου φαινεται περιεργο να κανει και αυτο που λες,,(μιας και το ειπα και εγω πριν...) ειμαι σιγουρος.αυτην την δουλεια κανει μ'αυτο ρυθμιζεις την ροη.αλλωστε αν το προσεξες η δουλεια του ειναι να κοβει τελειος το νερο.αν θελω να δωσω εστω κ λιγο νερο αυτο θα παρει λιγοτερο νερο αλλα κ θα δωσει λιγοτερο στο ενυδρειο. ------------------------- [QUOTE=eimaste aR21rwstoi;536461]απο τοτε που μπηκα στο φορουμ επαθα την πλακα μου απο τις πληροφοριες που μπορεις να αντλησεις απο εδω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη θανος30 : 12-01-11 στις 14:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=θανος30;536465][QUOTE=achisael;536452][QUOTE=θανος30;536445]
φιλε θανο εισαι σιγουρος? αυτο ειναι μαλλον για να κοβεις τελειως το νερο..αν και δεν μου φαινεται περιεργο να κανει και αυτο που λες,,(μιας και το ειπα και εγω πριν...) ειμαι σιγουρος.αυτην την δουλεια κανει μ'αυτο ρυθμιζεις την ροη.αλλωστε αν το προσεξες η δουλεια του ειναι να κοβει τελειος το νερο.αν θελω να δωσω εστω κ λιγο νερο αυτο θα παρει λιγοτερο νερο αλλα κ θα δωσει λιγοτερο στο ενυδρειο. ------------------------- +100000000!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Kai εγω συμφωνω...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tbh3Ii7Qero
http://www.youtube.com/watch?v=-wXdP...eature=related αν και λογικα ειχε μεσα στο κουτι το dvd ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι το χει.. απλα ρωτησα αν γινεται να βγουν.. και ποσα ειναι τα καθαρα λιτρα υλικων των θηκων...
------------------------- επισης τι ειναι ο κυκλος ροης νερου που αναφερει.. κανονικα φραφει 680 λ/ω.. αλλα αυτο γραφει 420λ/ω... στο 305 γραφει 1000λ/ω και εκει .. 720λ/ω
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 12-01-11 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα Αχιλλεα τι βρήκες; Μπορείς να βγάλεις τα καλαθια; Το σφουγγάρι παντως εγώ δεν θα το πείραζα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γενικα μαλλον οχι... το σφουγγαρι φυσικα και δεν θα το πειραζω.. το μονο που σκεφτομουν για πειραγμα ηταν αυτο.. φυσικα οχι ''χυμα''τ α υλικα αλλα μεσα σε τουλι.. το αλλο ξερει κανεας τι ειναι? ο κυκλος που λεει?
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω είναι η πραγματική ροη, όταν είναι γεματο υλικά και εχει πιασει βιολογία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω αυτο πιστευω αλλα να δουμε μην απαντησει κανενας που να το γνωριζει στανταρ..
|
||||
|
||||
![]()
ε η μπιχλα ειναι η βιολογία!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ..... | katamagias | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 03-11-09 15:22 |
Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 305 | mindlord | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 23:18 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |