|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ως αρχάριος κι εγώ θα σου πω ότι η καλύτερη λύση είναι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να κρατήσεις τα ψαράκια και δεν τα θέλεις μόνο προσωρινά, να ξεκινήσεις να διαβάζεις και τα θέματα για τους αρχάριους αλλά και τα περισσότερα θέματα περί χρυσόψαρων.
Εγώ αυτό έκανα και μέσα σε λίγο καιρό οι γνώσεις μου αν και παραμένουν μικρές ακόμα, έχουν πολλαπλασιαστεί. Τώρα στο θέμα σου, καλό θα ήταν τα ψαράκια να τα πας πίσω άμεσα. Με τις οδηγίες που σου έδωσαν και τον χώρο που βρίσκονται, δε νομίζω να ζήσουν παρά λίγες μέρες στη γυάλα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας παιδια | fishme1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-10 11:18 |
θελω να αλλαξω το χαλικι μου ακουω συμβουλες...... | douran_p | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 08-03-10 23:00 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
θελω συμβουλες για την κατασκευη ενος ενυδρειου | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 12 | 01-03-07 15:24 |