|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως πάντα ομορφιές, φίλε Λεωνίδα!!!
Οι "ομπρελίτσες" μπροστά και δεξιά είναι HYDROCOTYLE VERTICILLATA; Είναι μια πολύ όμορφη πινελιά στο ενυδρείο σου! Είναι όμως λίγο αργο φυτό, σωστά; Το κόκκινο πίσω τι είναι; Δεν πάει καλά ή έτσι φαίνεται στην φωτογραφία; Μη μου πεις πως η κρυπτοκορίνα είναι από τότε;;;; Κανένα ζωντανό που να κολυμπάει δεν υπάρχεί;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι από τότε και έχω άλλο τόσο σε άλλο ενυδρείο και έχω μοιράσει και μπόλικες ρίζες. Μου αρέσει το χρώμα του και δεν χρειάζεται κλάδεμα. Μπόλικες red cherry, 7 amandae, 2 neon (και πλανάρια ![]() ------------------------- Οπς, ξέχασα και τους 5 οτόκυκλους
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 13-01-11 στις 09:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πλαναρια εχω και εγω και συχναζει στην riccia
![]() ακακο δεν ειναι ετσι ξερω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ¶κακο ναι, αλλά εμένα μου έφαγαν ένα νερίτη σαλιγκάρι. (Το διασταύρωσα και με πληροφορίες σε ξένα φορά ότι συμβαίνει)
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
"Ανθισε δροσοσταλιες"....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Yπέροχη η riccia, αλλά και η φωτό τα σπάει, από πού την κατέβασες Λεωνίδα??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sorry για το σαλιγγαρι για αυτο πριν βαλεις κατι στο ενυδρειο βαζεις εκεινο το φακελακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶λλωστε και στην Όλγα που έδωσες φυτά δεν εμφανίστηκαν πλανάρια (ακόμη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλί ...
![]() Μήπως η moss πέφτει πολύ;;; Κουρεματάκι ίσως;;;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Υπεροχο ! η ριζα ολα τα λεφτα. Μπραβο Λεωνιδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ όμορφο. !! Οταν φουντώσει και το χαλάκι μπροστά, θα δείξει τέλεια την αντίθεση με το καφε της ρίζας
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνιδα κουκλακι ειναι απλα σαν να βλεπω ρισσια να ξερεις οτι εμενα μου εκανε την ζωη δυσκολη και μου χαλασε και την eleocharis parvula που εκανε 2μηνες να στρωσει
αν θελεις λιγο μαρσιλεα φισσιντενς μπορω να σου δωσω |
|
||||
|
||||
![]()
Η moss το θέλει το κουρεματάκι της και σκέφτομαι αν θα την κρατήσω όπως και την riccia. Αυτά τα δυο θέλουν δουλίτσα για να τα διατηρήσεις όμορφα και να μην γεμίζουν με κλαδεματάκια τους το ενυδρείο.
Θα φύγει και η camboba ή θα αλλάξει θέση. Επίσης με κάποιο τρόπο θέλω να σηκωθεί η φτέρη που τώρα κρύβεται από την ρίζα. Παλαιότερα την είχα πάνω στην ρίζα αλλά την έκρυβε τελείως. Πρέπει να κρατήσω λίγα φυτά, αλλά δυσκολεύομαι. Έβγαλα την amania gracillis και το pogostemon stellatus μετά από 2.5 χρόνια συμβίωσης και ακόμη να το ξεπεράσω .... Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φωτιστικο! Απο που?
|
||||
|
||||
![]()
το φωτιστικό είναι από ebay .... πριν από 5 χρόνια
|
||||
|
||||
![]()
Που χάθηκες φίλε μου Λεωνίδα!!!! Το ενυδρείο υπάρχει ακόμα; Σε τι κατάσταση;
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε...
Nαι βρε, εγώ χάθηκα ενώ εσύ.... Το ενυδρείο .... κόντινε σε ύψος (αυτό στις φωτό το έσπασα πρωτοχρονιά του 12) και δεν έχει κανένα φυτό που να θέλει κλάδεμα. Γεμάτο εντλεράκια (που βαρέθηκα)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |