|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι πρεπει να βγαλεις αρκετες πετρες
|
|
||||
|
||||
![]()
να βαλο και την αμμο να δουμε πως θα ειναι,αφαιρω και μετα πετρες ,απλως ενα στησιμο ειναι πεστε κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το θέσω έτσι... ζωρίστικες σίγουρα, αλλά το αποτέλεσμα εσένα σου αρέσει? Για τα δκά μου γούστα θα έβγαζα σίγουρα αρκετές πέτρες και θα έκαμνα χρήση των πιο μικρών... και αν σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που κάθονται οι πετρες σου στην πρώτη φωτο του ποστ 38!! πολύ φυσικό και όμορφο για μενα και κάπως έτσι θα τις έστεινα και μέσα στο ενυδρείο!!!
Αλλά αυτά έιναι γουστα... Λειτουργικά... οι πετρες σου καταλαμβάνουν πολύ χωρο και όγκο που το χανεις από νερό... δηλαδή πόσο νερό υπολογίζεις θα χωρέσει? Προσπάθησε να έχεις και ένα ανοιχτο τμήμα με την άμμο. Να υπολογίσεις πολύ καλά και την σταθερώτητα της κατασκευής... Τέλος νομίζω ότι το πρώτο στήσιμο το αλλάζουμε γρήγορα... θεωρώ ότι οι περισσότεροι έχουμε αλλάξει τουλάχιστον 2 φορές το στήσιμο στα νταμάρια μας ώσπου να βγει κάτι που μας κάνει ![]() Επλίζω να βοηθάει η γνώμη μου.
|
||||
|
||||
![]()
**** νερο θα χωρεσει αβριο παλι.ναχουμε να κανου με.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-01-11 στις 08:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Στα είπε ο Κώστας κι ο Γιάννης πιο πάνω. Μη γίνεσαι υπερβολικός
![]() Βάλε σαν βάση τις μεγαλύτερες και πιο πλατιές πέτρες κι επάνω τους "χτίσε" με τις μικρότερες 2 όγκους,δεξιά-αριστερά. ¶φησε χώρο στο κέντρο και στις άκρες να βάλεις φυτά(ανούμπιες-βαλισνέριες-crinum). ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τορα???
|
|
||||
|
||||
![]()
I like
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι έτοιμος
![]() ![]() ![]() KEPP WALKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχαχχαχα...πλακα εχει...
...θα βαλουμε και βαθμολογια? ΥΓ. Τωρα ειναι καταλληλο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |