|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον κυριοι και κυριες!! εχω φωτογραφιες!! ιδου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ αυτη δεν είναι βαινισνερια ψάξε λίγο στο google Vallisneria να δείς πια είναι η και απο εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411
αυτό είναι Microsorium pteropus και δένεται σε ξύλο πάνω.. δεν φυτεύεται... Και αυτά που έχει πάνω τα καφέ είναι ρίζες από είναι καινούρια φυτά... |
|
|||
|
|||
![]()
Vaspiou
αυτες ουτε για βαλισνεριες φαινονται αλλα ουτε και αλγες. Το φυτο ειναι Microsorum pteropus και οι τριχες ειναι ριζες νεων φυτων (αγενης αναπαραγωγη). |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, αν δεν κάνω λάθος, αυτή δεν είναι άλγη. Απλά το φυτό σου δεν είναι vallisneria αλλά microsorum (η λεγόμενη φτέρη) και αυτά που βλέπεις είναι ριζίδια από τα οποία θα προκύψουν νέα φυτάκια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος συγχρονισμος...
Τρεις μαζι απαντησαμε το ιδιο πραγμα.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, με προλάβατε όμως..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΧAXAXAAXA!!!
με κανατε και γελασα!! ωστε δεν ειναι βαλισνερια!! ωραια!! τοσο καιρο βαλεσνερια την φωναζα και ακουγε!! τελος παντων... ευχαριστω για τις ΑΜΕΣΕΣ απαντησεις !! τα κοτσανακια πανε μεχρι κατω... πως λοιπον δενετε πανω σε ξυλο?? Μου αρεσει φυτεμενη...να την βγαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το φυτέψουμε στο βυθό θα πρέπει να προσέξουμε να μη καλύψουμε τον κορμό του (το οριζόντιο ρίζωμα) αλλιώς θα σαπίσει.... τα έχει όλα εδώ...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια με Co2 | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 28-11-10 16:43 |
απορια... | Αber | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 27-04-09 14:23 |
απορια | Nikos! | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-09-08 10:28 |
Απορια.... | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-08-08 16:56 |
Κλάδεμα Βαλισνερια | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-11-07 23:47 |