|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Μετρηση αμμωνιας δεν εχεις κανει?
Μια φορα εχω στησει γαριδοενυδρειο με red cherry που θεωρουνται "σκληρες" Το μπολιασα καλα και εβαλα αμεσα γαριδες (οπως κανω με τα ψαρια) αλλα εχασα αρκετες. Οταν ξαναεβαλα μετα απο ενα μηνα δεν εχασα καμια. Οι red cherry ειναι μικρες γαριδες και πολλα ψαρια τις θεωρουν τροφη. Ιδιως το γονο τους. Προσοχη στο συγκατοικο λοιπον.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#2
|
|||
|
|||
![]()
απο την στιγμή που θα μένουν υπολείμματα απο την τροφή θεωρώ οτι δεν θα έχεις πρόβλημα (δεν καθαρίζουν μονο τις πέτρες, οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο ενυδρείο αποτελεί "στρωμένο τραπέζι"). Οπουδήποτε υπάρχει άλγη-βρωμιά-τροφή θα περάσουν,στον βυθό, σε ξύλο, στο τζάμι, ακόμα και στο φίλτρο. Εαν δείς οτι δεν υπάρχει κατι ιδιαίτερο, τοτε ρίχνε λίγη τροφή παραπάνω (θα βοηθήσει και το φίλτρο σου εαν εχεις ένα ψαρακι το οποιο δεν παράγει αρκετά απόβλητα ωστε να συντηρήσει το φίλτρο). Όσο για το στρώσιμο του βυθού δεν νομίζω να επηρρεάζει τόσο αφού, ακόμα και ακαθαρσίες να εχει, σε λίγες μέρες θα τον εχουν γυαλίσει (στο 200άρι είχα πάνω απο 100 απο γέννες, το ενυδρείο έλαμπε, ουτε ίχνος άλγης...)
οσο για τους συγκάτοικους είναι σχετικό, εχω 4 cherry με dwarf puffers τα οποια τις βλέπουν αλλα δεν πλησιάζουν (ακομα). Δεν νομίζω βεβαια οτι θα ισχύει το ίδιο και με τις γέννες |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μεσα στο ενυδρειο μου αυτη την στιγμη εχω εναν μονομαχο και τρεια zebra snails.Μηπως τα σαλιγκαρια τρωνε την τροφη των γαριδων?Ο μονομαχος ειναι σχετικα ηρεμος "χαρακτηρας" και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα επιθετικοτητας προς τις γαριδες.Υπαρχουν και αρκετες κρυψωνες στο ενυδρειο και θα φτιαξω κι αλλες.Το θεμα ειναι ποτε να βαλω τις γαριδες μεσα.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Με μονομάχο είναι γενικά απρόβλεπτη η κατάσταση με τις γαρίδες, μπορεί να τις κυνηγήσει μπορεί και όχι.
Γαρίδες και σαλιγκάρια συμβιώνουν τέλεια. Αν δεν μπολιάσεις και τον βυθό σου καλύτερα να περιμένεις κανα 2μηνο να στρώσει ο βυθός.
__________________
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Οκ.Οσο για τον μονομαχο στην χειροτερη αν δω οτι επιτηθεται θα βγαλω κατι απο τα 2...Τον βυθο πως τον μπολιαζουμε?
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Παίρνεις από στρωμένο ενυδρείο και το αναμιγνύεις με τον δικό σου.
__________________
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Ok.Θα ψαξω να βρω καποιον να με μπολιασει...Ευχαριστω πολυ...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο για γαριδες. | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 0 | 27-10-15 12:36 |
ριχνουμε λυπασμα σε ενυδρειο με γαριδες? | Tsipourinos | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 04-04-13 18:41 |
γνωμες για ενυδρειο 30 λιτρων με γαριδες. | faceck | Γαρίδες | 16 | 29-06-11 16:06 |
Γαριδες πηδανε εξω απο to ενυδρειο. | ΣΠΥΡΟΣ ΤΖ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 16-04-11 15:40 |
Στηνοντας ενα νεο ενυδρειο για γαριδες | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 0 | 27-11-08 00:01 |