|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() όσο για το ανυπόμονος μπορώ να παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω ότι θα τα πειράξει και πόλη το ¨μικρό¨ ενυδρείο μιας και οι γεννίστρες δεν ειναι κια μεγαλύτερες..... ![]() ![]() αλλά δεν μπορώ να βάλω παραπάνω αλλά και αυτά δεν θέλω να τα δώσω... για να πω και την αλήθεια στην αρχή δεν μου άρεσαν σαν ψάρια αλλά διάβασα και όσο τα παρατηρούσα σε βίντεο και σε ενυδρεία όλο και μου άρεσαν περισσότερο.....και πλέων θέλω να ασχοληθώ μόνο με αυτό το είδος..... ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
140 λίτρα για δίσκους;;; | george140 | Δίσκοι | 13 | 05-04-06 21:16 |