|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι στην επιλογη κατοικων για το ενυδρειο που ξεκιναω να φτιαχνω αμεσα. σκεφτομαι 2-4 σκαλαρια 2-4 γκουραμια 2 κριμπ 6-7 κορυ και 2 ανσιστρους και ενα κοπαδι απο κατι. τα τετρα δε με εντυπωσιαζουν πολυ γιατι πρεπει να βαλω μεγαλοσωμα και μου αρεσαν πολυ τα ειδη αυτα. πιθανολογω να βαλω μονο απο ενα ζευγος απο το καθε ειδος που θελω και ισως την ιριαθερινα που φτανει τους 5 ποντους αν δεν την πειραζουν 6-7 ψαρια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραγισμα πατου ενυδρειου 70 λιτρων | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-06-10 19:10 |
Παρουσιαση του 110 λιτρων ενυδρειου μου | skalarius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 12-05-09 11:46 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |