|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ αγόρι μου έχεις ανοιχτή προσκληση!
Νίκο έχεις απόλυτο δικιο, εγω οταν είχα ερθει οικογενειακώς κάθησα μεσα με την οικογένεια μου, που ήταν non-smoking και βγηκα κανα 2 φορες έξω με τους άλλους... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ, εκτός από το να κλείνουμε κάθε Κυριακή τον χώρο που είναι προς το bowling και ίσως είναι κάπως καλύτερα, δεν βλέπω άλλη λύση. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά έχει δίκιο ο Γιάννης μέσα ο χώρος ήταν τεκές. καλύτερα να κλείνεις χώρο έξω όπως είπες Κώστα προς το bowling
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ηρθα με την λογικη να κατσω με το μωρο στην γωνια προς το cinema που εχει τζαμαρια δεξια και πισω και θα ελεγα στον σερβιτορο να κατεβασει και το ενα ναιλον για να ειναι το μωρο οκ. Η παρατηρηση ειναι προς το καταστημα γιατι οκ να μην εφαρμοζεις τον νομο μην πας ομως στην αλλη ακρη κρατα εναν χωρο δεν θα παθεις τπτ
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο, θυμίζω λοιπόν μια κουβέντα που είχαμε για την απαγόρευση του τσιγάρου, σ' αυτό το thread, τον Σεπτέμβριο, μόλις πριν 3 μήνες:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μια σωστή απόφαση, έγινε νόμος στην πιο δυσμενή οικονομική συγκυρία και με μια αψυχολόγητη και κοντόφθαλμη αυστηρότητα, με μια γελοία απολυτότητα, που απαγόρευε το κάπνισμα παντού και πάντα χωρίς την παραμικρή εξαίρεση ή πρόβλεψη για το 40-50% των Ελλήνων που καπνίζουν αρειμανίως. Και το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο και προβλέψιμο και φτάσαμε στο άλλο άκρο, δηλαδή να χαθούν και οι χώροι για τους μη καπνιστές που ήδη υπήρχαν. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε διάφορα λοιπόν μαγαζιά ο καταστηματάρχης προφανώς για να είναι όσο μπορεί εντάξει με τους πελάτες του έχει διαχωρίσει από μόνος του ένα χώρο καπνίζοντες και ένα χώρο μη καπνίζοντες.. Όσο για τον αν έχει ατονήσει ο νόμος, νομίζω οτι όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε οτι λιγο πριν τις Δημοτικές εκλογές (που ξεκίνησε η βεβαίωση προστίμων) δεν υπήρχε περίπτωση να εφαρμοστεί σωστά. Απο εδώ και πέρα όμως πολύ πιθανόν να αλλαξουν τα πράγματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα δεν θέλω να αμφισβητήσω τις προβλέψεις σου, άλλωστε είσαι ο πιο αρμόδιος επί του θέματος
![]() Εδώ θα είμαστε (ελπίζω) και σε 3 μήνες από τώρα, οπότε το ξανασυζητάμε, αλλά μακάρι να βγεις αληθινός και να υπάρχουν έστω χωριστοί χώροι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
To πιο δημοκρατικο/δικαιο/σωστο και για μενα ειναι να υπαρχουν ξεχωριστοι χωροι, οσο γινεται αυτό στις καφετέρειες ταβέρνες και φυσικά στις Δημόσιες υπηρησίες να να απαγορευτεί καθολικά. Στην Περαία έχουν ρίξει πρόστιμο για κάπνισμα σε κατάστημα της περιοχής. Απο καταγγελία. Στο δήμο θεσσαλονίκης γνωρίζω οτι έχουν ρίξει πολλά και συνεχίζουν και ρίχνουν επειδή έχουν αυτές τις εντολές.. Η Δημοτική αστυνομία όμως στο σύνολο της δεν τη θέλει αυτήν την οποία αρμοδιότητα η οποία έχει καθοριστεί από διαφορετικό υπουργείο και δεν αναγράφεται στον 3731/2008 (αρμοδιότητες Δημοτικής αστυνομίας). Επίσης και οι επιθεωρητές Υγείας έχουν αυτήν την αρμοδιότητα και από ότι γνωρίζω βγαίνουν καμια φορά για έλεγχο Τέλος στην Καλαμαριά και στην Πυλαία που ανήκει το les amis που μας ενδιαφέρει συγκεκριμένα, δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να έρθει κανείς για έλεγχο.(χωρις όμως να αποκλειω τιποτα)*. *Αν γίνει καταγγελία οφείλουν να έρθουν |
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετο: Επιβάλλεται και στον καπνιστή πρόστιμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, 50 με 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά
|
||||
|
||||
![]()
¤50 στον εγκληματια καπνιστη και ¤500 στο αρχηγο της γιαφκας(ιδιοκτητη)
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ την πολυπληθέστατη παρέα των ψαρομούριδων που εδώ και 3-4 μήνες δίνει ακατάπαυστα το παρόν και ''ξεχιλίζει το les amis'' κάθε Κυριακή.
![]() ![]() ![]() Αυτήν την Κυριακή όμως λόγο Χριστουγέννων (όπως και την επόμενη-λόγο πρωτοχρονιάς) δεν θα γίνει η συνάντησή μας,οπότε νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για την πρώτη ''μεσοβδόμαδη'' συνάντηση... ![]() ![]() ![]() Προτείνω λοιπόν για την Δευτέρα ή την Τετάρτη το απόγευμα 20:00++ να βρεθούμε...και περιμένω συμμετοχές για να κλείσουμε χώρο...και να μη ''σαρδελοποιηθούμε'' ελέω ''γεροντικής άνοιας'' του Βokosta-sun... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαραμαδούλη 8 το βράδυ στο Les Amis θα ξενερώσουμε.
Δεν αλλάζεις την πρόταση για συνάντηση στο ουζερί του Αντώνη? (ακόμα δεν συνήλθαμε απο την Κυριακή που είμασταν σαν τους δίσκους σου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δευτέρα καφέ στο les amis 20:00 Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas ........ Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00 Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas ......... |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι άπαιχτος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δευτέρα καφέ στο les amis 20:00
Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas posidwnas Για Τετάρτη λίγο δύσκολο |
|
|||
|
|||
![]()
20:00 δεν γίνεται, ακομη ειναι τα μαγαζια ανοιχτα , λόγω εορτών, και κάποιοι δουλέυουν...
Κοιτα να αλλάξεις την ώρα... |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ έλα αργότερα, έτσι και αλλιώς πριν την μία δεν πρόκειται να φύγουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 |
|
||||
|
||||
![]()
Υποψιν οτι μεσοβδομαδα και τετοια ωρα ΔΕΝ θα βρειτε το les amis αδειο οπως τις κυριακες το πρωι
![]() Δυστηχως μεχρι τις 9 ειναι το οραριο οποτε.........θα το παλεψω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χου ιζ Αντώνης; Που είναι το μαγαζί ετουτο;
Δευτέρα μαλλον μπορώ εφόσον δεν φύγουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ταβέρνα ο Μαχαραγιάς
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....%D3#post423738 17ης Νοέμβρη 53 Κωνσταντινουπολίτκα (είναι η προέκταση της Λαμπράκη) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 22-12-10 στις 19:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να το βρώ στο google maps...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειάζεται να το βρείς στο δίκτυο βρε tsum.
Θα πας στην Ηγουμενίτσα που είναι και κοντά στα Γιάννενα και θα ζητήσεις απο το 2ο δεξιά περίπτερο μπροστά στην ανατολική πύλη του λιμανιού ένα σχεδιάγραμμα για την ταβέρνα του Αντώνη.Ο περιπτεράς είναι γνωστός και θα σε εξυπηρετήσει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν φτάσεις στο "Γέννεσις" τον πέρασες, κάνε αναστροφή και γυρνώντας προς Τούμπα, τώρα θα τον δεις δεξιά, 2-3 δρόμους πριν το φανάρι για Περιφερειακό. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στις 17 θα είμαι με τον Προκρούστη (
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ποιές 17, του Γενάρη?? Εδώ μιλάμε για την ερχόμενη βδομάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
27!!!Συγγνώμη,αλλά έχει 6,35 λεπτά που ξύπνησα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ουτε οι λυκοι δεν θα τον φανε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |