|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ξερω να πω τελικα οτι ολοι αντιγραφουν την juwel...ειχαμε τους Κινεζους με τα Elite,sun κ.λ.π,κ.λ.π...τωρα εχουμε και την ferplast....
Το ενυδρειο ειναι πολυ καλο το εχω δει απο κοντα,το φιλτρο ειναι με "κασετινες" υλικων(βιομπαλες,σφουγαρι,βιολογικο μακαρονι κ.λ.π),χρονοδιακοπτη ενσωματωμενο,Τ5 ,"κλειδακια" κι αλλα τιπς,ισως να το επαιρνα αν και δε μου αρεσαν οι κολλησεις που εχει...στα δε Γερμανικα φαινεται ενα ψιλο γαζι σιλικονης που εχουν(λες και το εκανε ροπμποτ),ενω στα Dubai η σιλικονη ειναι παχια και ασχημα περασμενη (σαν να το κολλησα εγω ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DUBAI:Το μεγαλυτερο Θαλασσινο ενυδρειο του κοσμου | samer | Παραλία - Beach Bar | 32 | 17-10-11 10:45 |
Juwel Rio 180 VS Ferplast Cayman 110 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-09-10 00:05 |
Co2 set JBL ή Ferplast | kornek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-09 16:31 |
co2 ferplast | strider | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-05-08 11:30 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |