|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλησπερα
Πρωτα απο ολα το ενυδριεο σου πρεπει να παει στα ενυδρεια με φυτα και πιο συγκεκριμενα στα aquascaping tanks αν δεν το εχεις στειλει στον διαγωνισμο θα παρω φορα και θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο και δεν θελεις να δεις τι θα παθει ο τοιχος μετα ο φωτισμος σου ειναι καλος σε σχεση με τα λιπασματα και το co2 σου. Με τοσο μεγαλα και ομορφα φυτα ειναι λογικο να μην εχεις φως στον βυθο. αν βλεπεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με πριν 10 μερες τοτε αλλαξε τα starter που ειναι και φθηνα και μετα δες για μπαλαστ αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο. υπαρχει περιπτωση να εχει μαζεψει αλλατα το τζαμι και να μην περναει το φως? αν θελεις γρασιδακι που θα σου αργησει ομως να γινει χαλακι αλλα θα παει και στα σκιερα σημεια δωσε μια ευκαιρια στην Marsilea hirsuta . πραγματικα αν εχεις κανει αυτο το ενιδρειο χωρις να ξερεις πολλα οπως λες εχεις μεγαλο μελλον στο aquascaping |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση φυτεμενου με δισκους | red rubin | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 11-06-11 14:23 |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
Παρουσιαση 1ου φυτεμενου ενυδρειου | sefis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-03-10 00:08 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση Φυτεμενου | thanosatha | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 18-05-07 17:26 |