|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κλαδέματα θα φέρω μετά τις 14:00
Για σένα Πάνο και για όποιον άλλον θέλει. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια εξυπηρετηση για μενα?
Εχω κοντα μια εβδομαδα που μου τελειωνουν οι μπουκαλεςCO2 η μια πισω απο την αλλη και εχω μεινει με μια μονο τωρα... ![]() Λεω να φερω λοιπον τις τρεις αδειες μπουκαλες σημερα στη συναντηση.Υπαρχει κανεις που να μπορεσει να τις παει για γεμισμα και να μου τις στειλει καποια στιγμη με τα ΚΤΕΛ,αλλιως θα πρεπει να ξανακατεβαινω μεσα στην εβδομαδα για αυτο τον λογο.... (Εννοειται τα εξοδα ολα δικα μου...)
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα μας χωράει το μαγαζί σε λίγο, αυτά είναι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μπορεί να μην κόβαμε πίτα,αλλά ΗΤΑΝ ΠΙΤΑ!!!Ένας κανονικότατος χαμός.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα ατομα πηγατε ρε τρελοκομια
|
|
||||
|
||||
![]()
καμια 40ρια ειμασταν σιγουρα!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
43 ταυτόχρονα μέτρησαμε σε κάποιο φάση!
|
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα περασαμε και ειδαμε και παλια φιλαρακια!!
![]() ενα εχω να πω και μαρτυρες ολοι....η Ολγα ειναι σωφεραντζα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λαοθαλασσα κανονικη σημερα....
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Πάνο ζείτε;
![]() Τρομάρα που πήρατε έ; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως η σερβιτόρα η Σοφούλα, μας είπε στο τέλος ότι πήρε παραγγελίες από 45 άτομα, ε, φαίνεται ότι κούρασαν τελικά οι εβδομαδιαίες.
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ όλους τους φίλους που κουβάλησαν πάλι έναν τόννο φυτά, ψάρια, σαλιγκάρια, σκουλήκια, μέχρι και τροφές και σακκούλες, με πρώτους τους paco, giannisaek και Kingrim, όπως και τους jiraiya και glazar για τα μπάλαστ και τους panos_alexpolis, Maikl και lingistis που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας δουν και μετά περιδρομιάσαμε στον Μαχαραγιά του akiriazides, που μας περιποιήθηκε με φοβερό φαγητό κι εξαιρετικές τιμές. Ευχαριστούμε πολύ και τον Χαβίτο/Γιώργο/Red Rubin/Petcumulus για τα δώρα της ΑΡΙ που έφερε και μοίρασε σε όλους τους παριστάμενους. ![]() ![]() Μάλλον η καλύτερη συνάντηση μέχρι σήμερα, με κόσμο αντίστοιχο της κοπής της πίττας και απίστευτο κέφι, όσοι (λίγοι) δεν ήρθαν, έχασαν. |
|
|||
|
|||
![]()
Δε σας προλαβαινω ρε σεις....
![]() Φωτορεπορταζ σε λιγο οταν φυγει ο Γιαννης....
|
|||
|
|||
![]()
Χάρηκα που γνώρισα σήμερα τον Γιάννη-lingistis και τον Μιχάλη-maikl, αν και βρεθήκαμε πολλές φορές σε άλλες συναντήσεις δεν αξιώθηκα τότε να τους μιλήσω, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
![]() Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα και τον Πάνο-panos-alex/polis. ![]() Έκπληξη ήταν και η πρώτη παρουσία στην συνάντηση της apostars-Αποστολίας (αν κάνω λάθος το όνομα ας με διορθώσει) που την είχα γνωρίσει πριν από καιρό, και της φίλης της. ![]() Πάντως η σημερινή επίσημη συνάντηση ήταν το κάτι άλλο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶λλη μια ψαροσυνάντηση που έγινε κοσμοπλημμύρα...45+ μου ειπε η Σοφία.
![]() ![]() Και πολλοί νέοι και νέες φίλοι και φίλες. ![]() ![]() Όπως κάθε φορά περάσαμε πολύ καλά. ![]() Φώτο θα ανεβάσω αργότερα και ο φίλος που ξέχασε ένα μαύρο σακουλάκι με κάτι μπαταρίες,κλέμες και κάτι λάμπες να ξέρει ότι το έχω εγώ. ![]() Όλα τα λεφτά βέβαια ήτανε η έκφραση του ''mr red rubin'' που και καλά στεναχωρήθηκε φύγαμε όλοι και τον αφήσαμε με την τελευταία παρουσία (πολύ καλή) της σημερινής συνάντησης. ![]() ![]() Βέβαια έξω από την καζούρα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για την ''σακουλάρα'' με τα προϊόντα ΑΡΙ που μοίρασε. ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 05-12-10 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
την μαυρη σακουλα την εφερα εγω ρε για εσας κρατα τα !!!
μπραβο σε ολους σας (εισασταν ολοι υπεροχοι) και μπραβο στον Χαβίτο/Γιώργο/Red Rubin/Καρχαριομαχο/Petcumulus για ολα!!!!!!! μετα της foto παμε παρουσιες για την επομενη κυριακη ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έναν τόννο φυτά, ψάρια, σαλιγκάρια, σκουλήκια, μέχρι και τροφές και σακκούλες που ''τσίμπησες''...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ιδέα Χρήίστο, θα ξεκινάμε την συνάντηση Σάββατο μεσημέρι και θα την τελειώνουμε Κυριακη απόγευμα. Πραγματικά χαμός σήμερα.
Πάνο πες την αλήθεια, πόσα σου έδωσε η Όλγα για να πεις καλή κουβέντα? |
|
|||
|
|||
![]()
Η καλύτερη μέχρι την επόμενη....και αυτοί που δεν ήρθαν (Λεωνίδααααα) πραγματι έχασαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ενα έχω να πω:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια ποιος εφερε σακουλακια με χυμα τροφες???
![]() (και επεσε ενα στα χερια μου καταλαθος ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑΦΟΥ ΜΑΓΑΠΑΣ......ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ![]() Δεν ηρθα σημερα αλλα μπραβο στο Petcumulus που δειχνει οτι σε δυσκολους καιρους βοηθαει τον κοσμο του GAB ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είπα να λείψω και ξεσαλώσατε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() φαντα σου τι ελεγε ο ''φυσιολογικος'' κοσμος που επινε το καφεδακι του στα διπλα τραπεζια........ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μεχρι μπροστα στην πορτα μπηκε τραπεζι και αρκετοι περιφεροντουσαν γιατι απλα ΔΕΝ χωρουσαμε... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και για όσους δεν το είδαν με τα μάτια τους (δεν κάνω πλάκα), κάποιοι παλαβοί έστριψαν και κάπνισαν τσιγάρα με φύλλα κατάπα.
Είστε άρρωστοι ρεεεε. Και τουλάχιστον δεν δίνατε να καπνίσει κι ο Χρήστος, μπας και τον "επιαναν" οι καταπραϋντικές ιδιότητες της κατάπας. ![]() Μιχάαααληηηη, βάλε τις φωτό. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Της προτεινα πανω σου να κανει το μεταπτυχιακο στην ψυχολογια. Ψαχνουμε καποιον με original τρελα!! Γνωμη δεν μου ειπες παντως!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |