|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως νομιζεις.
|
|||
|
|||
![]()
Sorry δεν κανω μαθημα αν ετσι φανηκε μιας που ειμαι κ αρχαριος. Απλα συζητηση κ μοιρασμα πληροφοριων για να μην την παθουν κ αλλοι ή να μαθουν απο δικα μου παθηματα
![]() Πχ το οτι οι ροδοστομοι/καρδιναλιοι πλεον ειναι μια χαρα κ οχι στρεσσαρισμενοι κ κοβουν βολτες με αναμμενα φωτα επειδη μειωσα το ρευμα του νερου μεσα στο ενυδρειο κ πλεον η εξοδος του φιλτρου χτυπαει στο πλευρικο τζαμι δεν το ειχα βρει πουθενα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάει το σκαλάρι
![]() Παρατηρήσεις: - το φάρμακο της tetramedic δεν έκανε τίποτα. - το σκαλάρι μου κόστισε 6,5 + 12Ε το φάρμακο σχεδόν 20Ε μαζί με τα πηγαινέλα, + την αναστάτωση κ τις χαμένες ώρες. - το... μεγαλύτερο petshop στη Θεσσαλονίκη δεν είχε το φάρμακο της seachem το οποίο διάβασα ότι είναι αποτελεσματικό σε αυτές τις περιπτώσεις (Metronidazol) αλλά είχε το άγνωστο της tetramedic το οποίο τυχαία κοστίζει τη διπλή τιμή... - ελπίζω να μου φύγει το ξενέρωμα κ από εδώ κ πέρα θα βάλω το πολύ 5 καρδιναλάκια ακόμα κ τέλος. - με την ανευθυνότητα των petshop ένα ενυδρείο καραντίνα είναι απαραίτητο αλλά δυστυχώς πρακτικά είναι δύσκολο. Όποιος εχει χώρο πρέπει σίγουρα να έχει ένα έστω 50λιτρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα tip για όσους έχουν θέμα με τα flakes που δε βυθίζονται κ σαπίζουν στην επιφάνεια.
Μερικά flakes δεν βυθίζονται επειδή δεν μπορούν να ξεπεράσουν την επιφανειακή τάση του νερού. Για να βυθιστούν λοιπόν αφήστε τα με το χέρι ή με μια λαβίδα λίγο πιο κάτω απο την επιφάνεια του νερού. Έτσι βυθίζονται όλα μια χαρά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά κ το χθεσινό φύτεμα των valisneria νομίζω τελείωσα με ό,τι ήθελα να βάλω.
http://www.youtube.com/watch?v=_JWZ5PZPDFc Ίσως βάλω καμιά γαρίδα αν βρω. Τελικός πληθυσμός: 3 cardinal 6 ροδόστομοι 5 neon 1 anchistrus 5 μωρά apple snails (προσφορά του bokostas ![]() κ ένα μωρό αγνώστου είδους που ήταν λαθρεπιβάτης στην σακούλα των σαλιγκαριών κ κατοικεί στη moss ![]() Μαζί με τα νέα neon έριξα κ tetra general tonic προληπτικά μιας που μετά το φιάσκο με το σκαλάρι φυσάω κ το γιαούρτι (εκτός του ότι νομίζω είχαν αρχίσει να εμφανίζουν fin rot 2 ροδόστομοι κ ο anchistrus) |
|
||||
|
||||
![]()
να προσεχεις τα φαρμακα...δεν ειναι πανακεια...πολλα βλαπτουν τη βιολογια...
σωστες συνθηκες ειναι το καλυτερο φαρμακο..και προσοχη απο που παιρνεις ψαρια...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προληπτικά μόνο melafix, pimafix και ektozon, τα υπόλοιπα μόνο όταν έχεις ασθένεια και με πολύ προσοχή, όπως σου είπαν. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μου έκανε εντύπωση που επέζησε τόσες μέρες κ δεν το έφαγαν, δεν το ρούφηξε το φίλτρο κλπ. Έχει ξεθαρρέψει κιόλας κ βγαίνει στα ... ανοιχτά. Μάλλον θα το φάει το κεφάλι του ![]() Κατά τ'αλλα τα neon μου βγήκαν πολύ ζωηρά. Μετά από μια μέρα που πήγαιναν κοπάδι όλα μαζί (μάλλον λόγω ανασφάλειας) τώρα πλακώνονται μεταξύ τους κ με τους καρδινάλιους, ενώ παίζουν κ (ανεπιτυχή) φλερτ. Οι καρδινάλιοι έγιναν territorial κ φυλάει ο καθένας μια περιοχή στο αριστερό μέρος. Ένα neon μετά τους τσαμπουκάδες μου φάνηκε χτυπημένο (είχε κάτι σαν κόψιμο στη μέση) κ την επομένη τα τίναξε μαλλον από μόλυνση. Καλύτερο σηριαλ κ από τούρκικο έγινε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | On_Klik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 09-10-09 13:34 |
Amazon black water aquarium | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 28 | 10-07-09 20:42 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
τρύπες σε amazon sword... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-06-06 14:55 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |