|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω! υπεροχο! magnificent!
absolutely fabulous!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πολυ ομορφο!!!Μπραβο σου!!!Ανεφερες πως ριχνεις εξελ,εχεις και τσερυ,νομιζω πως τις πειραζει.Παλαιοτερα σε μενα τις ειχε σκοτωσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ. Ρίχνω εξέλ μια φορά την εβδομάδα στην αλλαγή νερού απειροελάχιστο δηλ πιο λίγο και από ένα 1 μιλιγκράμ. Τίποτε άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νέες φώτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε νέες...Η κούμπα βγήκε όχι γιατί χάλασε από μόνη της, αλλά γιατί την έπνιξε μια μός που μαγνητιζόταν σε αυτήν και φύτρωνε πάνω της συνέχεια. Ξύλωνα τη μός, ξύλωνα και την κούμπα. Αποτέλεσμα, βγήκε όλη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα πω τωρα οτι ετσι μου αρεσει πιο πολυ...??Ειναι παρα πολυ ωραιο,το χαζευα αρκετη ωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
΄Κι εμένα μου αρέσει τελικά έτσι περισσότερο, κι άς ήταν λύση ανάγκης. Ισως να φαίνεται και πιο φυσικό τώρα..Δεν είμαι σίγουρη. Το μικρούλι πάντως απέκτησε όνομα. "Ασπρα σύννεφα στον κάμπο" Η έμπνευση ήρθε από το είδος των ψαριών.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
"Μικρούλι" Pacu τρώει σκυλοτροφή...!!! | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-01-08 01:19 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |