|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ωραία υλικά, απλά θα σου πρότεινα να σπάσεις τις πέτρες σε μικρότερα κομμάτια. Δεν μου κολλάνε στο μάτι τόσο μεγάλες πέτρες σε ενυδρείο με τέτοιο μέγεθος.
![]() Τα άλλα στα είπαν φίλε, καλή συνέχεια!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Την εχω πατησει στο παρελθον ετσι.. Οι πετρες ειναι καλο να φαινονται μεγαλες χωρις τα φυτα. Πρεπει κανεις να σκεφτει οτι τα φυτα οταν θα μπουν και θα μεγαλωσουν, θα τις κρυψουν αρκετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
raven τις πετρες δεν νομιζω να τις σπασω γιατι ετσι κι αλλιως με αυτο που εχω στο μυαλο μου οι πετρες ισα που θα φαινονται
![]() σκοπευω ετσι κι αλλιως να καλυψω εν απολυ μεγαλο μερος τους με moss.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχει δοκιμασει κανεις κρεμαστο φιλτρο???οπως αυτο για παραδειγμα ->http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1442
νομιζω ειναι καλη λυση καθως χωρο πιανει αλλα και καλυπτει ανετα τα λιτρα μου και με το παραπανω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα παρει για μια μικρη μου φιλη και ηταν πολυ καλη επιλογη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
280 φυτεμενο | dim orestiada | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 13-01-10 15:58 |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |