|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια.....μου ειπε ο αδερφος μου οτι του πηγε δωρο η κοπελα του 2ballon για το ενυδρειο που εχω τον 100λιτρων....απ οτι μου ειπε απο την περιγραφη πρεπει να ειναι μπαλουν σε λιγο θα ου στηλει φωτο να σας δειξω να βεβαιωθουμε οτι ειναι μπαλουν.....το ενυδρειο εχει ζωοτοκα γκαπι ξυφοφορους.....και ειναι φυτεμενο...μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες για το μπαλουν(ξερω οτιι δεν ταιριαζουν αλλα τι μπορω να κανω?) ειναι δωρο..
![]() Υ.Γ αν το εχω βαλει σε λαθος θεμα συχωρεστεμε τοποθετηστετο αν σας ειναι ευκολο στο σωστο ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
ας γινει πρωτα η αναγνωριση και θα δουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Βaloon moly ειναι....
------------------------- για δειτε οι πιο εμπιροι http://www.aquatek.gr/vb/album.php?a...pictureid=3127
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη babis100nx : 23-11-10 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βγάλε βρε Μπάμπη μια καλύτερη φωτό, συνήθως μπαλούν είναι τα μόλλυ, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι και πλάτυ και χρυσόψαρο και οτιδήποτε άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν ειναι μπαλουν...αυτο ειναι αεροστατο...
![]() ![]() αραγε οποιος τα διαλεγει εχει το ιδιο γουστο και στις γυναικες?? ![]() και μετα το χιουμορ...οντως χρειαζεται μια πιο καθαρη φωτο...αν και το γεγονος οτι ειναι μπαλλουν δεν αλλαζει κατι σε σχεση με το ειδος που ανηκει...την ιδια τροφη θελει..ιδιες συνθηκες...π.χ. αν ειναι πλατυ παλι υβριδιζει με ξιφοφορους να βγαλει ξιφομπαλονακια κ.τ.λ....
|
|||
|
|||
![]() YΓ Γυναικα το διαλεξε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χρυσοψαράκι, από ποικιλίες δεν σκαμπάζω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να το αφισω μεσα η θα φαει τα φυτακια??
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμη δεν τα έφαγε?? Κάτσε να πεινάσει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσοψαρα καλυτερα μονα τους....ελοχευουν κινδυνοι αν ειναι μαζι με αλλα ψαρια.
|
|||
|
|||
![]()
To εβαλα πρωσορινα σε μια γυαλα που ειχα παλια ουτε λιτρα δνε ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Molly Balloon | xontros | Ζωοτόκα | 12 | 12-03-11 14:18 |
Balloon fish (help) !!!!!! :( | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 15-05-09 17:34 |
molly balloon λιτρα | alexinio | Ζωοτόκα | 1 | 13-04-07 13:05 |
ramirezi balloon | popay72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 18-01-07 14:26 |
Balloon Molly | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 05-09-05 12:49 |